Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min nabo nattecentrifugerer

Søvnløs
27. april 2019

Stort set hver eneste dag omkring midnat er der en person inde i naboopgangen, der vasker tøj og centrifugerer, så hele ejendomskomplekset går i svingninger. Jeg har ikke adgang til næste opgang, så jeg ved ikke, hvem det helt præcis er, men jeg er ret sikker på, at det ikke er naboen på den anden side af væggen.

Jeg kan selvfølgelig vælge at vente med at gå i seng, til rystelserne har lagt sig, men på den anden side er den løsning heller ikke så holdbar, da jeg skal op senest 6.30 for at komme på arbejde. Hvad skal jeg gøre?

Svar I:

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henning Kjær

Din nabo arbejder muligvis om natten og starter vaskemaskinen når vedkommende tager på arbejde, og så er vedkommende træt af, at alle I andre starter jeres vaskemaskiner når I tager på arbejde om morgenen, og ødelægger natarbejderens søvn om formiddagen.

Erik Fuglsang, Torsten Jacobsen og Markus Lund anbefalede denne kommentar

Henning Kjær: Giv ham en medalje. Det er kun sundt for dagfascisterne at smage lidt af deres egen medicin, når de smadrer vores andres søvn hver eneste dag med diverse husholdningsmaskiner, herunder støvsugere og plæneklippere. Velkommen til livet på C-holdet.

Majbritt Nielsen

Der hvor jeg bor. Slukkes der ganske enkelt for vaskemaskinerne og de kan ikke tændes ned til en time før nedlukning...
Og prøver man lave om på noget, på beboermødet.
Risikere man samme tur som Johann Friedrich Struensee.... Jeg siger det bare.
Måske et frisk beboermøde til at få lavet om på forholdene?