Læsetid: 10 min.

Og Donald Trump sagde: Jeg er fucked

Først blev Trump renset for mistanke om konspiration af Justitsministeriet, og præsidenten var vinderen, der havde fået den perfekte platform til at føre krig mod politiske modstandere og medierne. Men så blev særanklager Muellers rapport offentliggjort, og flere ser den nu som en drejebog til at undersøge Trump yderligere. Her er, hvad du skal vide om rapporten
Selv om Robert Mueller ikke har fundet beviser for, at Donald Trump eller hans kampagnestab deltog i en ulovlig sammensværgelse med Rusland, så har den særlige anklager og hans team alligevel efterforsket bunkevis af forhold, der ifølge kritikere viser, at præsidenten forsøgte at forhindre opklaringen af sagen og ligefrem lukke Muellers undersøgelse.

Selv om Robert Mueller ikke har fundet beviser for, at Donald Trump eller hans kampagnestab deltog i en ulovlig sammensværgelse med Rusland, så har den særlige anklager og hans team alligevel efterforsket bunkevis af forhold, der ifølge kritikere viser, at præsidenten forsøgte at forhindre opklaringen af sagen og ligefrem lukke Muellers undersøgelse.

Zach Gibson

27. april 2019

Tre forlag har allerede udvist interesse for at udgive den særlige anklager Robert Muellers rapport om russisk indblanding i det amerikanske præsidentvalg i 2016 i bogform. Den uafhængige anklager Kenneth Starrs rapport om tidligere præsident Bill Clintons affære med praktikanten Monica Lewinsky solgte to millioner eksemplarer på to dage dengang i 1998.

Men den indeholdt også en del sex.

Til gengæld er Muellers Russiagate-rapport blevet kaldt »den bedste bog om Trumps tid som præsident«, mens andre sammenligner den med Michael Wolffs bestseller, Fire and Fury, der beskrev Trump som en inkompetent og isoleret narcissist.

Om ikke andet er der formentlig mange Trump-kritikere, der håber, at amerikanerne rent faktisk vil læse Muellers tobindsværk på 448 sider inklusive cirka ti procent sorte udstregninger – fordi den ifølge dem afslører, at justitsminister William Barrs såkaldte frikendelse af præsidenten for en måned siden er det rene spin.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

DONALD TRUMP OPSIGER NU FN´s VÅBENHANDELSAFTALE AF 2012.

Jeg syntes, at Donald John Trump´s seneste initiativ, bør have langt mere opmærksomhed, end mandens sårede og sygelige forfængelighed.

Donald John Trump oplyste i går på et møde for våbenlobbygruppen, NRA, at han nu trækker USA ud af FN´s våbenaftale fra 2012, som 130 lande har tiltrådt.

I korthed forbyder denne aftale landene i at sælge våben til brug for terrorisme og folkemord. Og derfor er dette endnu et alvorligt slag mod mod menneskerettighederne, demokrati og verdens sikkerhed, som Donald Trump nu bryder. Og man skal bare være klar over, at når USA frit kan sælge alle typer våben til verdens værste despoter og diktatorer, vil der være andre lande, som også syntes, det er deres ret.

Derfor syntes jeg, at nu må vestens ledere sende altså til at sende et klart signal til USA, og samtidig gøre noget ganske markant for at få fjolset til at forstå alvoren i sine egoistiske handlinger. - Måske bør man sin ambassade hjem, samt droppe al våbenkøb fra USA - herunder kampfly.

ingemaje lange, Bjarne Tingkær, Torben Bruhn Andersen, Karsten Lundsby, Arne Albatros Olsen, Lars Løfgren, Jesper Sano Højdal og Liselotte Paulsen anbefalede denne kommentar

På Informations søsteravis, The Guardian, der for nogle timer siden offentliggjort et et indlæg, der påpeger, at Bernie Sanders har stor støtte blandt de fleste befolkningsgrupper, dog ikke så stor blandt Demokrater med en indtægt over 100.000 dollars om året.