Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Er det fesent at blande sig?

NL, København
11. maj 2019

En ven af mig vil søge en stilling på min gamle arbejdsplads. Jeg tror, hun vil egne sig til jobbet og passe godt ind i det kollegiale fællesskab. Jeg har lyst til at skrive til min gamle tillidsrepræsentant, som vel er med i ansættelsesudvalget, at min ven er et godt bud.

Men er det noget, man gør? Og er det fint at gøre, eller er det utidig indblanding, kammerateri eller umyndiggørelse af min ven, der jo godt kan tale for sig selv?

Svar I:

Kammerateri eller nepotisme er de grimme ord for, at man skal kende nogen for at få en fod indenfor et sted. Det pæne ord er netværk. I praksis er det en fuldstændig naturlig del af en ansættelsesproces, at både arbejdsgiver og arbejdstager forhører sig hos folk med insiderviden om alt det, man kan ikke læse ud af en ansøgning eller et opslag for at søge svar på det grundliggende spørgsmål: Passer vi til hinanden?

Du sidder med en sådan viden, der kan bidrage til det svar, så jeg vil næsten kalde det en pligt, at du deler den med din gamle arbejdsplads. Det er hverken utidigt eller umyndiggørende, men dit lille bidrag til at udfylde et informationstomrum. På samme måde som du ikke ville tøve med at sige til din ven, hvis det var et forfærdeligt sted at være.

Naturligvis er du hamrende inhabil til at vurdere, om din ven er den bedste til jobbet, men du kan give et input, som du selv kan stå inde for, og så er det op til din gamle arbejdsplads at bruge det, som de vil.

— Emil Rottbøll

Svar II:

Jeg er faktisk lidt chokeret over, at du overhovedet spørger. Selvfølgelig skal du anbefale din ven – det er din pligt. Og det er et synspunkt, jeg har, uagtet hvilken side af ansættelsesbordet man ser det fra.

Jeg er praktikantvejleder på Information og har derfor været med til at ansætte rigtigt mange praktikanter. I den situation er det altid ekstremt værdifuldt og brugbart med anbefalinger. Jeg tænker det aldrig som rygklapperi, men finder stor tryghed i, at nogle mennesker, jeg kender og har tillid til, bruger tid på at pege mig i retning af en kandidat, som de synes er både dygtig og rar.

Selv har jeg også masser af gange anbefalet mine venner til forskellige stillinger, og jeg er med i et stort netværk af yngre, kvindelige journalister, som har et vidunderligt ambitiøst formål om at hjælpe hinanden til tops, så vi kan overtage medieherredømmet.

Også her anbefaler vi hele tiden hinanden på kryds og tværs og giver krammere, når vi hjælper hinanden fremad på karrierestigen. Så du skal bare i gang. Anbefal løs, og stol på, at ansættelsesudvalget træffer den rigtige beslutning.

— Lærke Cramon

Serie

Brevkassen

Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Det kan være alt fra personlige dilemmaer som kærester, der vil være sæddonorer, til etiske overvejelser om, hvorvidt man bør sælge sine Danske Bank-aktier efter hvidvaskskandalen.

Hvis Brevkassen ikke får nok spørgsmål, låner redaktionen andre menneskers dilemmaer og skriver dem om til spørgsmål.

Skriv – gerne anonymt – til: brevkassen@information.dk

Seneste artikler

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu