Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal vi holde sølvbrylluppet hemmeligt?

BVJ, Aarhus
11. maj 2019

Min kone og jeg har både sølvbryllup og 40 års kærestedag til august. Vi er lidt i tvivl om, hvilken af begivenhederne vi skal fejre.

Bryllupsdagen har vi altid markeret i stilhed, da vi er de eneste, der ved, at vi er gift. Venner og familie tror stadigvæk, at vi ’bare’ er kærester, og jeg er mest til at lade dem blive i troen; men min kone flirter lidt med tanken om en stor romantisk fest med æresport og hornorkester.

Skal vi lade venner og familie leve videre i uvidenhed og fejre kærestedagen – eller skal vi tage sølvbrylluppet og dermed vedgå, at vi har snydt dem allesammen gennem et kvart århundrede? Hvad er sjovest?

Svar I:

Det står mig gådefuldt hen, hvorfor I har holdt de faktiske forhold i kæreste- og bryllupsindustrien skjult i så mange år. Forestiller mig, at det er hip som hap for jeres aldrende venner, om I har været det ene eller det andet, men til sagen:

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Torben K L Jensen
Torben K L Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer