Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg købe delebil med min eks?

Singlemand, 8000 Aarhus C
4. maj 2019

Efter flere forsøg lykkedes det for tre år siden min kone og mig at blive skilt. I fred og ro. Vi var enige om, at forholdet var slut. Vi skiltes uden konflikt og fik delt, hvad der skulle deles, og skabt trygge aftaler for vores døtre.

Bilen er vi dog fortsat med at have sammen: Den følger børnene med skiftedag hver uge. Men den er samtidig med til at holde liv i vores gamle konfliktmønstre. Vi er lige så umusikalske i vores fællesskab omkring bilen, som vi var det indbyrdes i de sidste år af vores ægteskab.

Nu er den så brudt sammen, og hun har foreslået, at vi køber en ny – sammen. Jeg kan godt se den praktiske fornuft i det, men er også i tvivl. Bør jeg ikke i virkeligheden tage mig sammen og få skilsmissen afsluttet helt og aldeles?

Svar I:

Jeg skal lige være helt sikker på, at jeg har forstået det rigtigt: Du har bil – OG børn – sammen med din ekskone, og nu mener du, at du kan afslutte skilsmissen »helt og aldeles« ved at melde dig ud af fællesejet omkring BILEN?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu