Læsetid: 5 min.

Fodboldspilleren, der hellere ville være golfspiller

Real Madrid-træner Zinedine Zidane vil af med Gareth Bale. Men Bale vil ingen steder. Der er nervekrig i Real Madrid, og hvis der ikke snart kommer en løsning, risikerer Bale at blive en af de dyreste fodboldspillere i verden, der slet ikke spiller fodbold
Der er ikke mange aktuelle reportagebilleder af Gereth Bale på fotobureauerne for tiden, og de få, der er, er taget på bænken, hvor han tilbringer det meste af sin tid. Her sidder han 19. maj og ser på, mens Real Madrid taber 0-2 til Real Betis.

Der er ikke mange aktuelle reportagebilleder af Gereth Bale på fotobureauerne for tiden, og de få, der er, er taget på bænken, hvor han tilbringer det meste af sin tid. Her sidder han 19. maj og ser på, mens Real Madrid taber 0-2 til Real Betis.

Juan Medina

1. juni 2019

Walisiske Gareth Bale var engang verdens dyreste fodboldspiller. Nu er han vraggods i Real Madrid.

Cheftræner Zinedine Zidane vil af med ham, ikke mindst for at skrabe indtægter sammen til den overhaling af truppen, alle regner med sker til sommer.

Spillere som Eden Hazard, Luka Jovic, Paul Pogba og danske Christian Eriksen rygtes på vej. Los Blancos har skuffet fælt i den sæson, der nu er forbi – 19 point efter Barcelona i La Liga og slået ud af Ajax i Champions League.

Spørger man publikum på Estadio Santiago Bernabeu i Madrid, er det alt sammen Bales skyld. Han er umotiveret, uintegreret, vil hellere spille golf og gider ikke lære ordentligt spansk.

Men Bale og hans agent, Jonathan Barnett, har en anden plan. Hvorfor ikke bare blive de tre resterende år af kontrakten, hæve over 150 millioner kroner netto årligt og få masser af tid til at spille golf?

Holdt inde på bænken

Tag ikke fejl. Der er krig i Real Madrid.

»Efter min mening er Bale én af de tre eller fire bedste spillere i verden,« udtalte Barnett til Sky Sports i begyndelsen af maj.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu