Læsetid: 3 min.

Det giver god mening, at Søren Gade værner om sin troværdighed, for der er ikke meget at give af

Klimatosserne i SF fik et flot valg. Senere på ugen lød DF som klimatosser – som et folkeparti må partiet jo tilpasse holdningerne til folkestemningen. Henrik Sass Larsen har givet de socialdemokratiske folketingsmedlemmer mundkurv på, og så fik Søren Gade et kanonvalg, men har afvist at hænge på bannere sammen med partiformand Lars Løkke
Det er formentlig bare et spørgsmål om tid, før den troværdige Venstre-mand Søren Gade hænger på et banner sammen med Lars Løkke.

Det er formentlig bare et spørgsmål om tid, før den troværdige Venstre-mand Søren Gade hænger på et banner sammen med Lars Løkke.

Mads Claus Rasmussen

1. juni 2019

Klimatosserne i SF fik et godt europavalg blandt andet takket være Karsten Hønge, som dog ikke ønskede at redde klimaet og skabe social lighed på internationalt plan, da det kom til stykket. Hønge var ellers gået til valg på mere handling og mindre varm luft:

»Der er meget at tage fat på,« skrev han i et debatindlæg på fyens.dk, som blev bragt samtidig med nyheden om, at han altså ikke havde tænkt sig at tage fat alligevel.

Man får jo helt lyst til at citere den med rette udskældte pædagogmedhjælper, som TV 2 havde optaget med skjult kamera i dokumentaren Daginstitutioner bag facaden:

»Du er en kæmpe egoist!« sagde hun til et grædende 14 måneder gammelt vuggestuebarn, som hun også gav ordene: »Vi er godt klar over, at du er en anelse forkælet,« med på vejen.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Carsten Munk
  • Eva Schwanenflügel
  • Bjarne Bisgaard Jensen
David Zennaro, Carsten Munk, Eva Schwanenflügel og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Endnu et eksempel på hvordan de hygger sig i Venstre. Den nyvalgte EU-parlamentariker, Asger Christensen, kalder Søren Gade for "Søren Sort" - og det er ikke rosende ment. Så de to skal nok få det sjovt når de nu skal være i gruppe sammen i Bruskcelles.
Og søren Gade ville ikke hænge sine valgplakater op på samme lygtepæle som den lille svindler: "Det kan min troværdighed ikke holde til".

Karsten Lundsby og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Støjberg er også med i klubben for forkælede egoister.

Hun udtaler : "Vi kan jo ikke være sygehus for hele verden", i forbindelse med at der er givet afslag på humanitært ophold til en forhenværende kvindesagsforkæmper fra Afghanistan, der nu er demens-ramt, ikke kan gå et skridt uden hjælp og bliver madet fordi hun har svært ved at huske hvordan man synker.
Kvinden skal nu møde op hos politiet i Nordsjælland, for at medvirke til sin egen tvangsudsendelse.
Selvom Integrationsministeriet har fået brev fra de Afghanske myndigheder om at de ikke vil tage imod hende, da hun er for syg til at klare sig selv.

Jan Weber Fritsbøger, Viggo Okholm, Bjarne Bisgaard Jensen, Arne Lund, Karsten Lundsby, Estermarie Mandelquist, Thomas Tanghus, Mogens Holme og Ete Forchhammer anbefalede denne kommentar

Mon ikke det bliver det sidste vi hører fra støjsenderen - Rasmus Paludan i spadseredragt iflg. Jens Rohde - som minister. Når hun nu ryger i oppostion, hvad vil hun så gøre ved alt sit had?

Jan Weber Fritsbøger og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar