Læsetid: 4 min.

Løkke i endnu en ny bog: Foreslår VØSFBÅCLA-regering

Nu er den her! Statsministerens samtalebog »Befrielsens øjeblik 2« udkommer snart og Informations Moderne Tider har som det første medie set et udkast til teksten
Nu er den her! Statsministerens samtalebog »Befrielsens øjeblik 2« udkommer snart og Informations Moderne Tider har som det første medie set et udkast til teksten
25. maj 2019

Nu er den her! Statsministerens samtalebog »Befrielsens øjeblik 2« udkommer snart og Moderne Tider har som det første medie set et udkast til teksten. Bogen er en opfølger til sidste uges bogudgivelse, hvor Lars Løkke Rasmussen åbnede for muligheden for en SV-regering.

Trods det eksplosive indhold blev den aldrig den gamechanger i valgkampen, som Løkke havde håbet, og derfor forsøger han sig nu med en ny og endnu vildere bog. ’Befrielsens øjeblik 2’ består af fire kaptitler og er lavet i samtale med Berlingskes Thomas Larsen på bare én uge. Og indholdet er mildest talt sprængfarligt.

Kapitel 1:

Venstre ved du, hvor du har

Venstre har allerede ændret kurs i en række sager i valgkampen, senest da partiet pludselig ville tage imod kvoteflygtninge, afskaffe uddannelsesloftet og droppe to-procentsbesparelserne på uddannelserne.
 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • Erik Karlsen
  • Alvin Jensen
  • Trond Meiring
  • Bjarne Bisgaard Jensen
Eva Schwanenflügel, Erik Karlsen, Alvin Jensen, Trond Meiring og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Ib Christensen

"Venstre ved du, hvor du har."

Og det er ikke kun mig der har genkendt den sætning som skræddernes ord vel?
Hvis du ikke kan se tøjet, så er det da dig den er gal med.

Jeg kan i hvert fald ikke se, at det er fri konkurrence og frie markedskræfter V står for. De snakkede meget om det førhen, men de står åbenbart ikke for det længere. I dag udkonkurrer de ukvalificerede de kvalificerede, med hjælp fra de kvalificeredes skattekroner til at dække omkostningerne.
Alt imens de samme skattekroner mangles i resten af samfundet, dækker de nu omkostninger hos private erhvervsdrivende
Erhvervsdrivende der har overskud til økonomisk, at støtte partier der går ind for, at de selvsamme private erhvervsdrivende skal fritages for at bidrage.

Eva Schwanenflügel, Karsten Lundsby, Carsten Wienholtz og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Ib Christensen

@Minna Rasmussen

Ja der er jo grund til at være i tvivl. :)

Eva Schwanenflügel, Karsten Lundsby, Trond Meiring og Minna Rasmussen anbefalede denne kommentar

Det her skal vist være satire, men desværre nej. Inf's ugentlige forsøg i Moderne Tider på side 2-3 flopper hver gang. Brug dog pladsen til noget bedre i stedet for Villesens vandede vitser.