Læsetid: 3 min.

Ugerevyen: Loulou ved besked

Statsministeren kæmper for sin plads i Statsministeriet til det sidste, mens Socialdemokratiet og Stram Kurs er gået i valgkampsmode. Samtidig spekulerer de politiske kommentatorer på livet løs i, hvornår valget kommer. De kunne med fordel spørge Jakob Fuglsangs kone Loulou, der har vist sig at være lidt af en sandsigerske.
Valgkampen er gået i gang, længe før der er trykket på nogen knapper.

Valgkampen er gået i gang, længe før der er trykket på nogen knapper.

Claus Bech

4. maj 2019

Det lader til, at Lars Løkke har tænkt sig af få det maksimale ud af sit ophold i Statsministeriet.

Han kan lide at være der. Stolen er indstillet i den rette højde, danskvandene er altid kolde, og meningsmålingerne ser forfærdelige ud. Så hvorfor udskrive valg og risikere at blive smidt på porten, før det er absolut nødvendigt?

Statsministeren skal have point for at kæmpe til det sidste – blandt andet med en ny aftale om førtidspension og tidlig tilbagetrækning, som skal høste stemmer i det blå socialdemokratiske farvand ved at vise, at Venstre skam også er arbejderparti, der kæmper for de syge og nedslidte.

Det må være sådan, han tænker, men hvem ud over lille Lars fra Græsted ved egentlig, hvad planen er, og hvornår valget kommer?

Politiske kommentatorer på stribe har i hvert fald gang på gang bevist, at deres mavefornemmelser for valg ikke er andet end fornemmelser og luft i tarmene. Nej, hvis vi skal tro på nogen, skulle det da lige være cykelrytteren Jakob Fuglsangs kone Loulou, der har vist sig at være lidt af en sandsigerske.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Jensen

Billedet har vist ikke været forbi Løkkes spin inden det blev frigivet. Det er lidt for godt. Først tror man Løkke sidder ned, men ved nærmere eftersyn står han op. Lavere end klovnen, stirrende sultent på en dreng, som om han kunne handle sig til en ekstra omgang i ministerbilen til gengæld for en hund. Ude af stand til at give et oprigtigt smil, mere forstoppet end en forløst, mens publikken er kosteligt underholdt, dog uden klart indtryk af hvad der er sjovt.