Læsetid: 3 min.

Ugerevyen: Valgkampen blev udskrevet, og så talte vi alle om Stram Kurs

Efter valgkampen blev skudt i gang, har det været svært ikke at tale om Rasmus Paludan. Det tegner til at blive en beskidt omgang
Han opfører sig, så ethvert medie mister lysten til at beskæftige sig med ham. Alligevel løber vi lige efter ham for at vise, hvor rabiat han er.

Han opfører sig, så ethvert medie mister lysten til at beskæftige sig med ham. Alligevel løber vi lige efter ham for at vise, hvor rabiat han er.

Mads Claus Rasmussen

11. maj 2019

Valgkampen er i gang, og gad vide, om Lars Løkke Rasmussen helt bevidst valgte at udskrive valget, mens Mette Frederiksen lå indlagt i en hospitalsseng med drop i hånden, blot for at få et forspring?

I så fald er valgkampen i hvert fald dømt beskidt fra begyndelsen. Og selv hvis ikke den allerede var præget af kraftig opkast, spruttende diarré og ufine tricks – ja, så har vi jo Rasmus Paludan som garant for, at det hele nok skal blive møgbeskidt.

Allerede på valgudskrivelsesdagen, hvor både DR1 og TV 2 samlede alle partierne til den indledende partilederrunde, gjorde Rasmus Paludan sit bedste for at provokere. Værst var håndtegnet, som klæber til ham, og som han aldrig forspilder en chance for at vise. Hippierne kender det som peacetegnet, patrioterne kender det som V for victory, og når Rasmus Paludan stikker pegefinger og langemand op i luften, drømmer han om sejr over islam og lykke til alle etniske danskere.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

nu fik/får den gode Rascimus Paludansk jo også ganske ukritisk en halv spaltekilometer i det samlede mediebillede, hver gang han åbner sin "potty-mouth".

Runa Lystlund

Lærke Cramon.
Hvad var det egentlig du ville fortælle Informations læsere? Ville du fortælle, at vi ikke burde skrive om Paludan? Man kan ikke ikke skrive en artikel om Paludan. Var det for at fortælle os, at Lars Løkke snød, fordi han startede uden den syge Mette Frederiksen eller var det for at fortælle os, at det faktisk var Mette der snød Lars fra sygesengen? Ved du selv hvad du ville skrive. Jeg er usikker efter at have læst dit indput.

Nogen gange bør man bare tænke og ikke udtrykke sig. Det burde jeg måske have gjort, men nu betaler jeg for mit abonnement, derfor forventer jeg noget mere.
Med venlig hilsen Runa.

Trond Meiring, Grethe Preisler og Maya Lumina anbefalede denne kommentar
jens peter hansen

Og Information har haft 20 indslag 10. og 11 maj om fænomenet. Det er da i høj grad det der er med til at eksponere ham. Stop dog med at være hans halehæng, det er som om bladet bader sig i hans modbydelige klovnerier.

Sara Al-Khafaje

Stop. Med. At. Skrive. Om. Ham.

Skriv om vigtigere ting - I kan godt. Der er masser at tage af.

Leo Nygaard

Uanset, hvad man mener om partierne, er det faktum at landets befolkning er delt - og har været det i mange år.
De fædrelandskærlige, historisk bevidste (højreorienterede) kalder de indvandrervenlige for tossegode, der vil forandre vort land til ukendelighed.
De humanistiske (venstreorienterede) indvandrevenlige kalder de fædrelandskærlige for fremmedhadere og racister.
Indsæt så muslimer/islamister istedet for indvandrere.
Disse holdninger giver partierne hver deres forskellige fortolkninger af her i valgkampen.

Intet skal forties i den demokratiske ånd.

Tine Birgitte Søndergaard Nielsen

Hr. Nygaard
Jeg læste dit indlæg i umiddelbar undren, som transformeredes til tanker om impressive forståelsesrammer, som muliggør en fejlagtig antagelse af, at højrefløjspolitik er forankret i historien..
Jeg håber faktisk i den grad, at højreorientede IKKE har hørt efter i historie- og samfundsundervisning, for det vil tegne et dæmoniseret billede af deres ideologiske, etiske og moralske tænkning..
.."History will tell us nothing.." Sting

Leo Nygaard

Fru Nielsen - Vi har alle en referenceramme i vores liv. Vi gamle har mest i rygsækken.
Det er denne erfaring, vi bygger på.
Jeg indrømmer gerne, at her passer islamister, gadekampe, bandeskyderier, grundlovsforagt, voldtægter, osv. ikke ind i rammen. Læs i statistikkerne.
Kom med en klar udmelding !

Katrine Damm

Øh, hr Nygaard, som ved at være en ældre dame og gammel BZ-sympatisør-medløber og rocker-foragter, hvad nyt skulle der være i gadekampe, bandeskyderier, grundlovsforagt? Og voldtægt er der såmænd heller ikke noget nyt i, så langt man kan se tilbage i historien...

Leo Nygaard

Korrekt frk Damm - Men hvor meget, hvordan, af hvem og med hvilket resultat.
Et Danmark i stadig og endelig forandring. Det må der jo være mange tilhængere af.
.