Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg forbyde mine børn at se Rasmus Paludan på YouTube?

En mor
8. juni 2019

Kan og skal jeg forbyde mine børn på 11 og 14 år at se Rasmus Paludan på YouTube?

Svar I:

Nej, for helvede. Det er blinkende spild af tid at indføre regler og forbud, som du ikke kan håndhæve. Hvis ungerne vil se de videoer, så ser de dem, uanset hvor blå i hovedet du bliver, når du skriger ’forbudt’.

Husk, hvordan du selv reagerede over for dine forældres miserable forbud. Sådan et forbud er et tillidsbrud over for dine børn. Stol på dem og deres dømmekraft, men husk, at du har pligt til at sikre dine børns dannelse.

Den pligt indebærer, at du for hulan skal give dine unger ballast til at tage diskussionen med vennerne og skolekammeraterne om Paludan og for den sags skyld også ballast til at diskutere med Paludan selv, sådan som det skete den 2. juni på Korsør Torv, hvor en 13-14-årig pige stillede spørgsmål, der endte med at få Paludan til at nedsmelte og råbe: »Du lyver, eller også er du bare retarderet, måske,« til pigen, der ikke så meget som blinkede, da Paludan krøllede sammen foran hende.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bjørn Pedersen
  • Britta Hansen
  • Thomas Tanghus
Bjørn Pedersen, Britta Hansen og Thomas Tanghus anbefalede denne artikel

Kommentarer

Henrik Brøndum

Selv under 2. Verdenskrig, fik det nazistiske parti ret få stemmer i Danmark. Så opskriften med at styrke den modsatte strategi: Lad os nu prøve at leve med de skiderikker, har endnu engang vist sig succesfuld.

Niels Duus Nielsen, Katrine Damm og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
Per Christiansen

Næ lad dem se idioten.
Naturligvis med en forklaring og lidt relevant historie oplysning.
Paluadan gør det bare for pengene skyld.

Jan Weber Fritsbøger

nej lad dem se hvad de vil, men lær dem at være bevidste så de ved hvad de ser, i paludans tilfælde en galning som siger en masse vrøvl fordi han har hidset sig selv alt for meget op til at kunne tænke klart