Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg er som luft for min roomies kæreste

Kærestens roomie
22. juni 2019

Jeg bor sammen med en højskolekammerat, som har en kæreste, der af og til er på besøg.

Jeg har det problem, at kæresten ikke siger hej til mig, når han kommer ind i lejligheden. Jeg synes, det er underligt, det er vel almindelig høflighed at sige goddag, når du kommer ind i et nyt lokale.

Jeg ved godt, det ikke er mig, han besøger, men han anerkender ikke, at jeg også bor der. Jeg kan sidde i køkkenet, og han kan gå forbi mig på vej til toilettet næsten uden at kigge på mig.

Er jeg for sippet, og skal jeg bide det i mig, eller skal jeg sige det til ham eller hans kæreste?

Svar I:

Det er min erfaring, at der findes to slags mennesker, som ikke hilser eller opsøger øjenkontakt: De arrogante og de generte. Selv om de to personligheder er vidt forskellige, kan de være svære at skelne.

Du kan altså ikke vide, hvad kærestens sociale tilbageholdenhed skyldes. Men hvis din højskolekammerat er et godt menneske – som jeg formoder er tilfældet – gælder det nok også for kæresten. Derfor vil jeg umiddelbart placere ham i gruppen af generte.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu