Læsetid: 4 min.

Det er ikke nemt at være fodboldspilleren Neymar i disse dage

Han er skadet igen. Han er også sigtet for voldtægt. Fans af Paris Saint-Germain er trætte af Neymars stjernenykker og kan bedre lide franske Kylian Mbappé
Neymar – på ryggen af Presnel Kimpembe – fejrer parisernes sejr i det franske ligaopgør mellem Paris Saint-Germain og Monaco. Men festen omkring Neymar er for tiden stoppet af skader og voldtægtsanklager.

Neymar – på ryggen af Presnel Kimpembe – fejrer parisernes sejr i det franske ligaopgør mellem Paris Saint-Germain og Monaco. Men festen omkring Neymar er for tiden stoppet af skader og voldtægtsanklager.

Mustafa Yalcin

22. juni 2019

Copa America er i fuld gang. Forrige onsdag spillede Brasilien venskabskamp mod Qatar som optakt til herlighederne. Allerede efter 21 minutters spil måtte Neymar forlade banen med en skade. Det var langtfra første gang. I de seneste to år har den 27-årige verdensstjerne døjet med skavanker i mere end 200 dage. Nu venter der fire ugers pause for Neymar.

Skaden kommer i kølvandet på en anden og mere alvorlig sag, som heller ikke vil gå væk. Neymar er nemlig blevet beskyldt for at have voldtaget en kvinde i Paris. Via en advokat i Sao Paulo fortæller kvinden, hvorledes hun og Neymar udvekslede billeder og hede beskeder på Instagram, hvorefter fodboldspillerens assistent bookede både fly og hotelophold i Paris. Ifølge kvinden ankom Neymar til hotelværelset i beruset tilstand og havde seksuelt samkvem mod hendes vilje.

Efterfølgende var hun angiveligt så rystet, at hun først anmeldte episoden, da hun var kommet hjem til Sao Paulo.

Neymar og hans far, Neymar Senior, var hurtigt ude.

»Det her kommer til at blive blæst ud af proportioner,« sagde faren, som også fungerer som Neymars agent og rådgiver.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu