Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal min nye kæreste med på sejlturen?

Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Her er det ’Sejleren’, der ikke ved, om han skal tage sin nye kæreste med på en uges sejlferie sammen med sine venner
Hvis du vil modtage ugens brevkassespørgsmål og -svar direkte i din indbakke, kan du skrive tilmelde dig længere nede på siden.

Hvis du vil modtage ugens brevkassespørgsmål og -svar direkte i din indbakke, kan du skrive tilmelde dig længere nede på siden.

Mia Mottelson

13. juli 2019

Vi har kendt hinanden i nogle måneder, vi er forelskede på den klamme måde, og alt er fryd og gammen.

Nu står jeg og skal på en uges sejltur med nogle venner, og jeg overvejer at invitere hende med. Dels fordi det kunne være en dejlig oplevelse, dels fordi det vil være det eneste ferie, vi vil kunne holde sammen i løbet af sommeren.

Men jeg nyder virkelig hvedebrødsdagene, og jeg er bange for, at en uge tæt sammen på en båd, med de gnidninger og irritationsmomenter, der nu engang følger med, vil ændre vores forhold. At hun for hurtigt vil finde noget ved mig, som hun hader. Så er det måske bedre at savne hinanden lidt?

– Sejleren

Svar I:

Dine venner skal klart møde din nye kæreste, men hun skal ikke med på sejlturen. Den uskrevne regel er, at det er o.k. at invitere sin nye kæreste med til et kort arrangement – en fest eller en fødselsdag. Men det er ikke o.k. at invitere ham/hende med på en hel ferie – i hvert fald ikke før vedkommende er ordentligt introduceret til venneflokken.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Rikke Nielsen

Du er nok bare ikke forelsket nok... måske er du bare forelsket i forelskelsen og den forelskelse er jo fed at savne væk fra hende. Selvbekræftende. Men hende vil du ikke savne.