Læsetid: 3 min.

Er A$AP Rocky lidt som Olof Palme?

Kan man betale en demonstrant? Og andre spørgsmål redaktionen har stillet sig selv i denne uge. Én ting betvivler vi ikke: Det er en god idé at tale mere om kønsorganers indretning
Der blev måske lidt overraskende henvist til den svenske landsfader Olof Palme i forbindelse med retssagen, hvor den amerikanske rapper A$AP Rocky står tiltalt for vold.

Der blev måske lidt overraskende henvist til den svenske landsfader Olof Palme i forbindelse med retssagen, hvor den amerikanske rapper A$AP Rocky står tiltalt for vold.

Tobbe Gustavsson

3. august 2019

Hver uge henover sommeren samler Informations redaktion et potpourri over begivenheder og særligheder, som har optaget dem.

Vi kalder det Ugens ...

... Olof Palme

Mikkel Vuorela

I Sverige begyndte retssagen mod rapstjernen A$AP Rocky, der sammen med to makkere er anklaget for vold mod en pågående 19-årig afghaner i Stockh0lm. Rapperen har i forvejen stærke kræfter som Kanye West, Donald Trump og en masse svenske racister, der hader afghanere mere end amerikanere, som sine støtter, og ved onsdagens retsmøde kom det så også frem, at han måske også har historien på sin side.

En af forsvarsadvokaterne forklarede nemlig, at A$AP Rocky med sin berømmelse var lidt som den afdøde svenske statsminister Olof Palme. Umiddelbart en overraskende parallel, til man husker, at det da vistnok var Olof Palme, der rappede:  

»Drunk as fuck and I’m ready to fight / Wilding for the night, fuck being polite, boy«. 

Ugens Guide

Frederikke Amalie Dam

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Peter Beck-Lauritzen
  • Eva Schwanenflügel
  • Frede Jørgensen
  • Oluf Husted
Peter Beck-Lauritzen, Eva Schwanenflügel, Frede Jørgensen og Oluf Husted anbefalede denne artikel

Kommentarer