Læsetid: 3 min.

Voldtægtssagen mod Ronaldo blev droppet: Vi får ikke at vide, hvad der skete i luksussuite 57306

Anklagemyndigheden i Las Vegas har ikke fundet tilstrækkelige beviser for, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo skulle have voldtaget amerikanske Kathryn Mayorga tilbage i 2009. Indicier er der til gengæld nok af
Anklagemyndigheden har erklæret, at de ikke har tilstrækkelige beviser for, at det portugisiske fodboldikon den 12. juni 2009 voldtog amerikanske Kathryn Mayorga i sin luksussuite på Palms Place Hotel i Las Vegas.

Anklagemyndigheden har erklæret, at de ikke har tilstrækkelige beviser for, at det portugisiske fodboldikon den 12. juni 2009 voldtog amerikanske Kathryn Mayorga i sin luksussuite på Palms Place Hotel i Las Vegas.

Ritzau Scanpix

27. juli 2019

Offentligheden har delt sig i to lejre, efter at anklagemyndigheden i Las Vegas denne uge valgte at droppe en voldtægtssag mod fodboldstjernen Cristiano Ronaldo.

På de sociale medier har nogle kaldt ham »uskyldig«, mens andre har beklaget, at en hvid, rig sportsstjerne som Ronaldo kan slippe godt fra sådan en sag.

Selv har Ronaldo hele tiden stået ved, at han har haft sex med Mayorga, men at der var tale om et frivilligt samleje.

Anklagemyndigheden har erklæret, at de ikke har tilstrækkelige beviser for, at det portugisiske fodboldikon den 12. juni 2009 voldtog amerikanske Kathryn Mayorga i sin luksussuite på Palms Place Hotel i Las Vegas – og det har vakt opsigt.

For selv om Ronaldo jo rent juridisk er uskyldig, når anklagerne ikke mener at kunne bevise det modsatte, hænger mistanken der stadig.

Selv om Ronaldo har fastholdt sin uskyld, er en række stærke indicier blevet lagt frem i offentligheden, siden sagen eksploderede i efteråret 2018.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er interessant som folk pludselig erindrer anderledes når de første penge er sluppet op.

Ikke andet end et forsøg på at få flere penge ud af Ronaldo. Er han et røvhul? Meget muligt men når man har indgået en aftale og hun har accepteret penge istedet for straf er der ikke mere at komme efter.

Jeppe Lindholm

MeToo bevægelsen har skabt nye veje for den amerikanske I-want-to-be-rich-and-famous industri. Knald en kendt og anklag se denne. Nu i en ny variant.

Grethe Preisler

Æv altså
Og nu havde 'vi danskere' ellers lige glædet os sådan til at være med på en kigge-lytter i 'Trumpistan'
... ;o(