Læsetid: 7 min.

Galehuset på Vestegnen

Med gentagne udskiftninger på de sportslige nøgleposter minder Brøndby mere og mere om dansk fodbolds kaosbutik. Nu er en ny sæson skudt i gang i Superligaen, og endnu en gang skal en ny træner og sportsdirektør føre klubben i en ny retning
Det vakte vrede blandt fans, da den traditionsrige klub i en kamp mod Hobro sidste år stillede med en startopstilling med udelukkende udenlandske spillere.

Det vakte vrede blandt fans, da den traditionsrige klub i en kamp mod Hobro sidste år stillede med en startopstilling med udelukkende udenlandske spillere.

Lars Møller

3. august 2019

Hvis man vil have et billede på tilstanden i Brøndby IF anno 2019, kan man næsten ikke finde noget bedre end det lille optrin, der udspillede sig på Vestegnen tirsdag den 2. juli.

Her stod en mindre flok på Brøndbys træningsanlæg og overværede førsteholdets træning, mens de talte om en pressemeddelelse, som FC Nordsjælland netop havde udsendt.

En pressemeddelelse, hvor den nordsjællandske klub bekendtgjorde, at de med øjeblikkelig virkning opsagde samarbejdet med deres erfarne sportsdirektør Carsten V. Jensen – også kendt som CV. Blandt de tilstedeværende var klubbens sportsdirektør Ebbe Sand.

Og han bemærkede til en journalist, der var mødt frem for at følge de blå-gules træning:

»Spændende med CV, hvad mon han skal lave?«

De ord viste sig at være stort set de sidste, Ebbe Sand ytrede i offentligheden. For kort tid senere kom svaret på det spørgsmål som Breaking News på Ekstra Bladets hjemmeside. Carsten V. Jensen skulle være sportsdirektør i Brøndby. Og dermed var Ebbe Sand de facto fortid samme sted.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu