Læsetid: 6 min.

Lige nu kæmper Real Madrid og FC Barcelona om Neymars gunst. Prisen er 200 millioner euro

Den heldige vinder af den brasilianske fodboldstjerne får ikke bare en gudsbenådet atlet, men også de såkaldte ’parcas’ med i købet – et entourage på 30 mennesker, der følger Neymar i tykt og tyndt
Paris Saint-Germains brasilianske forward Neymar er ikke i kridthuset blandt PSG’s fans. De møder ham med protestbannere og opfordringer til at skrubbe af. Men hvem skal overtage ham?

Paris Saint-Germains brasilianske forward Neymar er ikke i kridthuset blandt PSG’s fans. De møder ham med protestbannere og opfordringer til at skrubbe af. Men hvem skal overtage ham?

Franck Fife

17. august 2019

Neymar var ikke med i PSG’s trup, der sidste søndag vandt 3-0 over Nimes i den franske Ligue 1. Angiveligt en klog beslutning, for parisiske hardcore fans havde prydet tribunerne med bannere med ordlyden »Neymar, din forbandede idiot!« og »Neymar, gå ad helvede til!«

Mishaget mod den brasilianske humørspiller blev yderligere forstærket, da den 27-årige Neymar erklærede, at hans bedste øjeblik som professionel fodboldspiller var Barcelonas sensationelle 6-1-sejr over netop PSG i Champions League 2017. Neymar spillede en afgørende rolle i den kamp. Ikke for PSG, men for Barca. Illoyalt, mener de franske supportere.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

René Arestrup

Hvis jeg var en rig fodbold-boss, ville jeg end ikke overveje at købe Neymar. Uanset alle hans ekvilibristiske kvaliteter, er han på mange måder en elendig fodboldspiller - en selvcentreret krukke, som stort set aldrig bidrager positivt til holdspillet, men er ensidigt fokuseret på at sætte sig selv i scene i næsten enhver tænkelig spilsituation.
Jeg forstår udmærket, at PSG-fansene vil af med ham.