Læsetid: 7 min.

Nordmanden starter fra bunden

En firskåren midterforsvarer fra Sheffield udgør den første byggesten i Ole Gunnar Solskjærs forsøg på at genrejse Manchester United. Nordmanden er dog under pres, for en score på blot tre sejre i de sidste 12 Premier League-kampe har gjort ham til en af de mest fyringstruede trænere i den bedste engelske række
Manchester Uniteds træner, Ole Gunnar Solskjær, under sidste weekends opgør med Crystal Palace på Old Trafford, hvor problembarnet Paul Pogbas ujævne præstation kostede United sejren.

Manchester Uniteds træner, Ole Gunnar Solskjær, under sidste weekends opgør med Crystal Palace på Old Trafford, hvor problembarnet Paul Pogbas ujævne præstation kostede United sejren.

Andrew Yates

31. august 2019

Det var en demoraliseret nordmand i skikkelse af den krølhårede Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, der mødte journalisterne i presserummet under Old Trafford efter sidste hjemmekamp i den forgangne sæson.

Hans hold havde netop lidt et 0-2-nederlag på eget græs til nedrykkerne fra Cardiff, og den skamfulde præstation havde tydeligvis slået enhver optimisme ud af den norske træner, der ellers er kendt for at være født på livets solside.

Da Solskjær blev bedt om at fremdrage nogle positive elementer ved den sæson, der netop var slut, kunne han således kun pege på, at den endelig var overstået.

Og da han blev spurgt ind til det spillemæssige kollaps, der havde ramt de rødklædte i sæsonens slutfase – et kollaps, der havde resulteret i fem nederlag og to uafgjorte i de sidste ni opgør – svarede han bare, at hans spillere havde »ramt muren«.

Før pressemødet havde den besindige nordmand desuden haft en af sine sjældne raseriudbrud i omklædningsrummet, hvor han havde beskyldt sine højt betalte stjerner for at bringe klubben i vanære og havde truet med at sælge stort set hele banden til enhver, der ville have dem.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Information.dk

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu