Læsetid: 5 min.

Ole Christian Madsen ville lave en thrillerserie om jagten på råstoffer i Grønland, men så …

Et valg i Grønland satte et midlertidigt stop for en HBO-produceret tv-serie om forskellige nationers udvinding af værdifulde råstoffer i Grønland. Men manden bag, filminstruktøren Ole Christian Madsen, tror i høj grad stadig på projektet, som skal være en thriller om et land i splid med sig selv
Et valg i Grønland satte et midlertidigt stop for en HBO-produceret tv-serie om forskellige nationers udvinding af værdifulde råstoffer i Grønland. Men manden bag, filminstruktøren Ole Christian Madsen, tror i høj grad stadig på projektet, som skal være en thriller om et land i splid med sig selv

Mia Mottelson

10. august 2019

Ole Christian Madsen ville ønske, at han kunne arbejde dobbelt så hurtigt, som han gør, så han kunne arbejde på dobbelt så mange projekter. Han har ikke kun én, men adskillige film og tv-serier, han drømmer om at få lavet færdig, og nogle af dem stammer helt tilbage fra det, han kalder sin »mere sværmeriske ungdom, hvor en idé altid stod så brændende klart«.

Andre af projekterne er af nyere dato, f.eks. en tv-serie i otte afsnit – men med mulighed for hele fire sæsoner – om råstof i Grønland. Den foregår lidt ude i fremtiden, hvor mange forskellige lande plejer deres egne interesser i og omkring Grønland og Arktis.

»Kineserne graver efter guld i store, lukkede, borglignende anlæg,« siger Ole Christian Madsen.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer