Læsetid: 4 min.

I retten: »Husk, du ikke må komme ud på Christiania igen«

Hver uge dækker Information en retssag, som den udspiller sig en almindelig dansk retssal: I retssal 31 i Københavns Byret er en 25-årig mand tiltalt for at medvirke til salg af hash på Christiania og for at true sin kæreste og ødelægge hendes mobiltelefon
En 25-årig mand er tiltalt for hashhandel, overtrædelse af zoneforbud og trusler.

En 25-årig mand er tiltalt for hashhandel, overtrædelse af zoneforbud og trusler.

Mia Mottelson

17. august 2019

Anklageren vil vide hvad ordet ’blomst’ betyder. Tiltalte M’s fod tripper rastløst.

»Det er hash,« svarer han kort.

M er en ung mand iklædt sort hættetrøje, træningsbukser og blå Nike kondisko. Han er tiltalt for den 30. maj 2019 at have været i besiddelse af et såkaldt bodklæde, der er et tæppe, som hashhandlere på Christiania har liggende på bordet i deres hashboder. M’s bodklæde indeholdt omkring 330 gram marihuana og salgsskilte med navne, som anklageren påstår er forskellige stoftyper – herunder én, der hedder blomst.

Dengang blev han anholdt og fik et zoneforbud mod at befinde sig på Christiania. Knap tre uger senere tog den samme betjent, der havde anholdt ham første gang, ham igen i besiddelse af endnu et bodklæde – denne gang med 187 gram marihuana.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

Alle de millioner af polititimer på Christiania kunne være langt bedre anvendt.

Hans Larsen, Birte Pedersen, Søren Nielsen, Carsten Wienholtz, Gert Romme, Thomas Tanghus, Katrine Damm, Randi Christiansen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Randi Christiansen

Kommentar fra face book :

"Essential nontoxic nutrition is confused with toxic "medicine". Essential nontoxic THC inclusive whole plant full spectrum cannabis belongs in G-d's essential human food chain as it was 102 years ago before removal by oppressive bad governments. Blame G-d's pesky Infinite Wisdom. Richard Nixon knew personally that cannabis treated cancer reducing tumor size during 1974 before Nixon was completely pardoned September 8 1974. Nixon knowingly and purposefully condemned U.S.Taxpayers and Their Children to these government cancer murders by taking the nontoxic government cancer treatment information to his grave 20 years later and beyond to this very moment only 45 years since 1974. Nixon's Cancer Holocaust."

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218439927366873&id=1154634969

At kriminalisere cannabis, som er en helbredende plante, er en forbrydelse mod menneskeheden. Når det alligevel sker, kan det have flere årsager. Alkoholindustriens interesser? Iflg cia officer at usa ønskede 'legalt' at kunne terrorisere det sorte samfund? At cannabis er bevidsthedsudvidende, og således gør det vanskeligere for magten = følg pengene, at omtåge, undertrykke og bedrage befolkningerne.

Befolkningerne er ofre for en konspiration, som ikke betænker sig på at benytte de grusomste metoder til at bevare deres illegitime magt : militært isenkram, opkøb af og privatkapitalisering på fællesejet og andre modbydeligheder betalt for med befolkningernes penge.

Det er magtens forpligtende opgave at varetage folkets vel. I stedet varetager den - som er lig med 0,001 % af befolkningen - sit eget vel. Hvilket bedrag.

Birte Pedersen, Søren Nielsen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar