Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Er jeg blevet for voksen til mine guitarforstærkere?

Der er tale om to forstærkere, en stor 100 watt Gibson og en lille 30 watt Orange, og de fylder i et lille hus med tre børn. Men skal de ud eller blive stående, spørger Guitaristen
Der er tale om to forstærkere, en stor 100 watt Gibson og en lille 30 watt Orange, og de fylder i et lille hus med tre børn. Men skal de ud eller blive stående, spørger Guitaristen

Mia Mottelson

14. september 2019

Jeg har brugt en del af min ungdom og mit voksenliv på at spille guitar, og selv om jeg aldrig er blevet særlig god, har det i perioder været en stor del af mit liv. Nu bor jeg med min kone og tre børn i et lille hus, og min kone har flere gange bedt mig om at sætte mine guitarforstærkere på loftet eller sælge dem, så de ikke står der og fylder.

Der er to, en stor 100 watt Gibson og en lille 30 watt Orange. De lyder fedt. Jeg bruger dem stort set aldrig, og derfor er det selvfølgelig lidt patetisk at have dem stående, men jeg kan godt lide tanken om, at de står der, og det virker forkert at stille dem i kælderen. Hvad gør jeg?

Svar I:

I vores allerførste første lille bitte lejlighed havde min kæreste og jeg et spisebord med fire stole, en sofa med sofabord og lænestol, to fag af en Lundia-reol, en ordentlig motherfucker af et rør-tv samt mine musikinstrumenter: et opretstående klaver, et utæt toradet trædeorgel, en trompet, en harmonika og en guitar – det hele i en stue på 16 kvadratmeter.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er bare ærgerligt for din kone og jeres 3 børn at de ikke længere er en del af dine drømme. Det var de engang men nu er deres plads overtaget af de gamle forstærker.
Ud med kone og børn og forsump i nostalgi i sofaen mens du ser på forstærkerne.