Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg holde op med at løbe?

Løberen
Løberen

Mia Mottelson

28. september 2019

Jeg har løbet siden teenageårene og altid holdt af det. Det giver mig en frihed, jeg ikke finder andre steder, og efter en lang løbetur kommer belønningen i form af stimulerende stoffer til hjernen, så jeg næsten er blevet afhængig af det.

Men efter to fibersprængninger i lægmusklen må jeg sande, at jeg ikke er helt ung længere – jeg er omkring de 50. Jeg kan godt leve med, at jeg ikke løber, som da jeg var 20. Der er meget prust og støn nu, og jeg må se misundeligt på de unge, der overhaler mig.

Jeg har besluttet at holde helt, hvis jeg får en fibersprængning nummer tre. Men angsten alene har gjort, at jeg ikke længere kommer ud at løbe. Skal jeg erkende, at det er slut, og at jeg ikke har alderen mere. Og så nøjes med kedelige gåture i skoven i stedet? Eller skal jeg vove forsøget og træne mig op igen med risiko for nok en fibersprængning? (Forkortet af red.).

Svar I:

Selvfølgelig skal du ikke afholde dig fra at gøre noget, du elsker, af frygt for, at det går galt. Så det korte svar er: Løb!

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu