Læsetid: 3 min.

Engang var Brexit knastørt og kedeligt. Nu er det britiske parlament eksploderet i gakkelak

Ugerevyen giver dig et stærkt idiosynkratisk overblik over de mest interessante begivenheder i ugen der gik. I denne uge forvandlede det britiske parlament sig til en blanding af Halløj på Badehotellet og fyrværkeriulykken i Seest, mens en vestjysk landmand måtte sande, at æsler ikke beskytter mod ulveangreb
Debatten i det britiske parlament sluttede IKKE med, at hele crewet fra Monty Python kom stormende ind i salen. Men det var heller ikke nødvendigt.

Debatten i det britiske parlament sluttede IKKE med, at hele crewet fra Monty Python kom stormende ind i salen. Men det var heller ikke nødvendigt.

Will Oliver

7. september 2019

Ja, det er hændt, at vi her i Ugerevyen har omtalt Brexit som verdens kedeligste drama, men I må forstå, at det var en anden tid dengang. Efter en uge, hvor det britiske parlament eksploderede i gakkelak, kan man ligefrem savne de knastørre dage.

Vi vidste jo godt, at den nye premierminister, Boris Johnson, var en gut med fut i, men det var alligevel overraskende at se det britiske parlament forvandle sig til en blanding af Halløj på Badehotellet og fyrværkeriulykken i Seest, da det åbnede denne uge. Alle råbte, debatterne varede uendeligt, og der skete hele tiden noget nyt, eksplosivt og komplet uforståeligt.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Torben K L Jensen
  • Lise Lotte Rahbek
  • Katrine Damm
  • Grethe Preisler
Torben K L Jensen, Lise Lotte Rahbek, Katrine Damm og Grethe Preisler anbefalede denne artikel

Kommentarer

Man husker serien "Javel, Hr. Minister", som ganske morsom, - men det vis er nu er komplet vanvittigt og hinsides "Monthy Python" og gaggede gangarter

Eva Schwanenflügel og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar