Læsetid: 3 min.

Vi kører den ind med humor

Når man lige ser bort fra, at USA's præsident er på vej mod en rigsretssag, at det britiske demokrati ligner en høstak med ild i, at havene stiger, isen smelter og økosystemerne styrer mod kollaps, har det været en stille og rolig uge
Men hvor er smilet? Søren Pind savner det. Og han er ikke den eneste.

Men hvor er smilet? Søren Pind savner det. Og han er ikke den eneste.

Carlo Allegri/Ritzau Scanpix

28. september 2019

Nu har det jo aldrig været sundt at tænke for meget over tingene, men for tiden virker det decideret sundhedsskadeligt. Utåleligt nok er den eneste bekvemme position, man efterhånden kan indtage, den ironiske.

For hold da kæææft for en timing, at Trump skulle være den frie verdens leder i netop de år, hvor der var brug for klarsyn, lederskab og opofrelse på planetens vegne. Haha, typisk! Og shit mand, vildt at se det britiske underhus eskalere fra gak til gakgak til gakkelak til denne uges gakkegakkelak, hvor Boris Johnson blev underkendt af Højesteret og tvunget til at genåbne det parlament, som han ulovligt havde lukket ned. Vildt sjovt, hvis man er ligeglad med alt.

Humor. Det er dét vi mangler. Det kunne den 16-årige klimaaktivist Greta Thunberg godt lære noget af, fik Søren Pind ment denne uge.

»Jeg savner smilet,« tweetede han oven på den unge svenskers tale til FN’s klimatopmøde i mandags.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Kim Øverup
 • ingemaje lange
 • Trond Meiring
 • Marianne Stockmarr
 • Carsten Munk
 • Bent Gregersen
 • Steen K Petersen
 • Katrine Damm
 • David Zennaro
 • Niels-Simon Larsen
 • Lars Koch
 • Eva Schwanenflügel
Kim Øverup, ingemaje lange, Trond Meiring, Marianne Stockmarr, Carsten Munk, Bent Gregersen, Steen K Petersen, Katrine Damm, David Zennaro, Niels-Simon Larsen, Lars Koch og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer