Læsetid: 4 min.

I skattely med Anders Samuelsen og Lars Seier – og 8 andre fede politikerrejser

Lars Løkke Rasmussen har fat i den lange ende: politikere er ideelle som rejseledere. Her er vores bud på attraktive rejser med danske politikere som værter. Hvem vil for eksempel ikke rejse jorden rundt med Carolina Magdalene Maier – eller tage til Sunny Beach med Jeppe Kofod?
21. september 2019

Sólrun og Lars Løkke Rasmussen skal frem over guide turister rundt på Færøerne. Sólrun er rejseleder for den »intime rejsegruppe« mens Lars Løkke kommer forbi og fortæller om »sin passion for Færøerne«, ligesom gæsterne skal overvære slagtningen af et lam.

Med så mange højdepunkter kan turen – som koster 14.000 kroner – kun blive et succes.

Og mange flere folkevalgte burde følge trop. Politikere er med deres brede interesse for samfundet og mange års erfaring med at møde nye mennesker ideelle som rejseledere. Vi har derfor samlet dette efterårskatalog over attraktive rejser, der alle har danske politikere – og i nogle tilfælde deres ægtefæller – som værter.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Erik Karlsen
  • David Zennaro
  • Alvin Jensen
  • Steen K Petersen
  • Peter Beck-Lauritzen
  • Tommy Clausen
  • Maj-Britt Kent Hansen
Bjarne Bisgaard Jensen, Erik Karlsen, David Zennaro, Alvin Jensen, Steen K Petersen, Peter Beck-Lauritzen, Tommy Clausen og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer