Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvem har magten over elbilen?

Skal jeg æde uroen over min mands chancekørsel i mig – eller prøve at sætte mig igennem, spørger Den Nervøse Elbilist
Skal jeg æde uroen over min mands chancekørsel i mig – eller prøve at sætte mig igennem, spørger Den Nervøse Elbilist

Mia Mottelson

19. oktober 2019

Min mand og jeg har et godt forhold på 30. år. Dog har vi nogle områder, hvor vi tørner sammen. Vores elbil fortæller, hvor langt den kan køre, og foreslår steder på turen, hvor vi kan lade. Min mand synes, det er sjovt at se, hvor langt den kan køre.

Vi er endnu ikke løbet tør, men jeg synes ikke, det er sjovt at køre til stregen, og kan ikke forstå, vi ikke kan lade på ladestationen før. Han kan ikke forstå, hvorfor det er min mening, der skal gælde. Skal jeg lade ham få sin vilje, selv om jeg har det dårligt på turen? Jeg har overvejet at tage toget i stedet for.

Svar I:

Du skal da prise dig overmåde lykkelig for, at du og din mand i 30 år har haft et godt forhold – når et så forholdsvist beskedent spørgsmål som opladning af en elbil kan trille den ægteskabelige harmoni ind i autoværnet.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Slap dog af.
Den der fører bilen bestemmer. Du kan så vælge at være fører og så bestemmer du. Når din man fører bilen bestemmer han og du holder mund.
Stopper din mands kørsel p.g.a. strømmangel, må han arangere din videre (hjem)transport. Det lyder ikke som om det er noget der er sket ofte. Det er dit behov for kontrol af andre der er en plage.

For nylig fik en kvinde i Norge en bøde på 15 000 kr plus omkostninger for at løbe tør for strøm på en motorvej.
Lad ham endelig køre øsen i bund, evig håne ret og træk ham derefter i lommepenge :9