Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg vente med at score ham, til han bliver skilt?

En bekendt betroede mig forleden aften, hvor vi var i byen sammen, at hans kone overvejer at forlade ham

Mia Mottelson

26. oktober 2019

En bekendt betroede mig forleden aften, hvor vi var i byen sammen, at hans kone overvejer at forlade ham. De har fire børn og har været sammen i 20 år. Men hendes følelser er kølnet. Nu skal de i parterapi. Han vil gerne redde ægteskabet, elsker sin kone og har aldrig været hende utro. Jeg lagde tålmodigt øre til historien, alt imens jeg spekulerede på, hvordan jeg kunne score ham.

Han er nemlig en meget attraktiv mand, og jeg har længe fornemmet, at han er tiltrukket af mig. Jeg er single.

Skal jeg vente med at forsøge at score ham, til han måske bliver skilt? Eller skal jeg rykke på sagen med det samme?

– Den sultne kvinde

Svar I:

Jeg er af den overbevisning, at man som udefrakommende ikke kan ødelægge et forhold, der ikke allerede er i stykker. Så hvis du lægger an på manden, må det være op til ham at afvise dig, hvis han virkelig gerne vil blive i sit ægteskab. Hvem ved. Måske kan opmærksomheden fra en ny dame være lige det, der skal til, for at han kan komme videre – eller for at konen kan få øjnene op for, at hendes mand faktisk er en o.k. scoring.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Du kan jo også bare starte med at spørge ham der filejsen om han er interesseret i at blive såkaldt 'scoret'...

Jørgen Larsen, Erik Fuglsang, Eva Schwanenflügel og Michael Hullevad anbefalede denne kommentar

For børnenes skyld, så lad være med at score ham. Børnene er vigtigere end de voksnes behov, herunder dine, og desuden vil han jo gerne redde sit forhold.

Hvis du virkelig er en god veninde, som er hans tillid værdig, så giv ham muligheden for at redde sit forhold. Og hvis det lykkes så glæd dig på børnenes vegne.

Randi Christiansen, Erik Fuglsang og Katrine Marie Christiani anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Svarer det ikke til at nedlægge en trebenet kalv på marken - MENS den ligger og sover?

*suk* Prøv lige at vække din spotasånd, va'!

Hvis han gerne vil scores, mens han stadig er gift med en anden kvinde, vil han sikkert også gerne scores, mens han er sammen med dig!