Læsetid: 7 min.

Kanye West har mødt Gud, og det er meget muligt, at Gud er ham selv

Han havde galoperende storhedsvanvid, vadede i skandaler, blev diagnosticeret som bipolar og trak sig fra omverdenen. Men nu er verdens største rapgeni tilbage – endda som genfødt. For Kanye West er blevet frelst, og nu vil han kun synge gospel
Efter knap et halvt års tavshed er han vendt tilbage til overfladen, endda i en forbedret udgave, hvis man skal tro manden selv. Han har nemlig mødt Gud, vil kun synge gospel og er lige på trapperne med albummet ’Jesus is King’.

Efter knap et halvt års tavshed er han vendt tilbage til overfladen, endda i en forbedret udgave, hvis man skal tro manden selv. Han har nemlig mødt Gud, vil kun synge gospel og er lige på trapperne med albummet ’Jesus is King’.

Jackson Lee

12. oktober 2019

At være Kanye West-fan har aldrig været let. For selv om den 42-årige amerikanske rapper uomtvisteligt er et musikalsk geni, har han det med at få offentlige hjerneblødninger, hvor alt muligt lort vælter ud af hans mund.

Han har – formentligt som den eneste sorte i USA’s historie nogensinde – insinueret, at 400 års slaveri var noget, de sorte selv havde valgt. Han har også givet Donald Trump sin uforbeholdne støtte og optrådt iført ’Make America Great Again’-kasket. Og da bølgen af voldtægtsanklager skyllede ind over komikeren Bill Cosby, for Kanye West til tasterne og skrev i versaler på Twitter, at Cosby var »USKYLDIG«.

På en måde var det betryggende, da Kanye West sidste år meddelte omverdenen, at han er bipolar og i en sen alder diagnosticeret med en psykisk lidelse, som gør, at han svinger mellem mørk depression og manisk storhedsvanvid. Herefter slettede han både sin twitter- og instragramkonto, som han var kendt for at spamme med lange tirader af mere eller mindre intellektuel karakter, og forsvandt derefter nærmest som dug for solen.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu