Læsetid: 3 min.

Den nye radiokanal skulle være gået til Trump

I denne uge har vi måttet sande, at den nye danske radiokanal burde være tilfaldet Donald Trump. Udbudsreglerne har nemlig sikret, at Radio24syvs erfaringsbaserede programforslag blev vurderet som en lille smule dårligere end Radio Louds fantasibaserede forslag
Udbudsreglerne sikrede, at erfaring ikke blev talt med, da en DAB-licens og en kvart milliard kroner skulle fnde anvendelse. Radio24syv er dermed et afsluttet kapitel.

Udbudsreglerne sikrede, at erfaring ikke blev talt med, da en DAB-licens og en kvart milliard kroner skulle fnde anvendelse. Radio24syv er dermed et afsluttet kapitel.

Niels Christian Vilmann

26. oktober 2019

Man skal altid spørge sig selv, om man virkelig ønsker at kende sandheden, før man begynder at undersøge noget. Ellers er det bedre at spille dum.

Det blev vi mindet om i denne uge, da hele seks vildsvin skyllede i land på Ærø. Ja, faktisk syv, hvis man medregner kræet som i søndags dukkede op på stranden ved Eriks Hale ud for Marstal.

De var alle sammen stendøde og druknede, og hurtigt tårnede spørgsmålene sig op: Var det måske ægte vilde vildsvin fra Tyskland eller Polen, som for guds skyld ikke må komme ind i Danmark? Og var vildsvinene mon smittet med afrikansk svinepest – den frygtede sygdom, som sidste år fik politikerne til at få opført et 70 kilometer langt grænsehegn i Sønderjylland?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Bjarne Bisgaard Jensen
  • Bjarne Andersen
  • Eva Schwanenflügel
  • Torben Bruhn Andersen
  • Michael Larsen
  • Katrine Damm
Bjarne Bisgaard Jensen, Bjarne Andersen, Eva Schwanenflügel, Torben Bruhn Andersen, Michael Larsen og Katrine Damm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Tak til Mikkel Vuorela for endnu engang at beskrive at verden er absurd og hvorfor det på sin helt egen bizarre måde rent faktisk er aldeles logisk, at den er det ;-( ;-)

Carsten Wienholtz, Bjarne Bisgaard Jensen, Bjarne Andersen, Gitte Loeyche, Eva Schwanenflügel, Torben Bruhn Andersen og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar