Læsetid: 4 min.

Til audition i Venstres talentskole

En række hemmelige optagelser, som er blevet lækket til Information, viser, at Tommy Ahlers har samlet gamle folk fra ’Løvens Hule’ til en åben audition, hvor Venstres nye stjernehåb skal findes
En række hemmelige optagelser, som er blevet lækket til Information, viser, at Tommy Ahlers har samlet gamle folk fra ’Løvens Hule’ til en åben audition, hvor Venstres nye stjernehåb skal findes

Illustration: Sara Houmann Mortensen

23. november 2019

På Venstres landsmøde kom det frem, at Tommy Ahlers skal stå i spidsen for et politisk laboratorium, der skal udklække nye politiske talenter og redde det døende bondeparti.

Og som den iværksætter Tommy Ahlers er, er han allerede gået i gang.

En række hemmelige optagelser, som er blevet lækket til Information, viser, at han har samlet gamle folk fra ’Løvens Hule’ til en åben audition, hvor Venstres nye stjernehåb skal findes.

Lækket optagelse 1:

I en rå industrihal sidder Tommy Ahlers i en smuk designerstol flankeret af løverne Hummelmilliardær og karmacool businessman, Christian Stadil, forretningskvinde og meget mere end gummistøvler, Ilse Jacobsen, og palæejer og fastfoodkonge, Jesper Buch.

Ind træder 29-årige Bergur Løkke Rasmussen. Han skubber en sækkevogn foran sig, hvorpå der under et klæde gemmer sig noget lavt og bredt.

»Dine 60 sekunders pitch begynder nu,« siger Christian Stadil roligt og sætter sig i lotusstilling.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
  • David Zennaro
Eva Schwanenflügel og David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Man ligger flad af grin. Lige så stille falder bukserne af de fra underholdningens TV,et kendte højt begavede forretningsfolk som nu spiller ligeså talentfuldt politikerer som dybtgående kommercielle analytikere.
Så Partiet Venstre kan se frem til en munter fremtid mens det konvergerer mod nul hvor gevindsten er et muntert liv i de gamle plovfurer.
Tak for denne aftenunderholdning og den sjove fremvisning af Partiet Venstres intellegensia.