Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min bror vil holde sit bryllup skjult for vores mor – og have mig til at tie

Skal jeg være en loyal bror eller en loyal søn, spørger en lillebror
Skal jeg være en loyal bror eller en loyal søn, spørger en lillebror
30. november 2019

Jeg er i den uheldige situation, at der desværre ikke er så mange i min familie, der er på talefod. Heldigvis taler jeg med de fleste, men det har nu sat mig i et dilemma.

Til sommer skal min storebror giftes. Stort bryllup med 100 mennesker og hele familien – bortset fra én: vores mor. Min bror og hun har nemlig ikke set hinanden i snart et år. De sidder på hver deres side og er stædige og sårede over en konflikt.

Da jeg fik den glædelige nyhed om brylluppet, bad min bror mig holde det hemmeligt for min mor, og det er mit problem: Vores mor finder jo nok ud af det på et eller andet tidspunkt og vil da ikke kun være såret over ikke at være inviteret med til brylluppet, men også føle sig ført bag lyset af mig. Så skal jeg være en loyal bror eller en loyal søn?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu