Læsetid: 6 min.

Fodboldlegenden, der kiggede ned i græsset

Det er seks kampe siden, Cristiano Ronaldo har scoret for sin klub Juventus i åbent spil. Men myten om ham er der ingen, der kan pille ved
Da Ronaldo blev skiftet ud i søndags, var der ingen hyldest, ingen opmærksomhed – den tilfaldt de spillere, der fortsat kæmpede inde på græsset.

Da Ronaldo blev skiftet ud i søndags, var der ingen hyldest, ingen opmærksomhed – den tilfaldt de spillere, der fortsat kæmpede inde på græsset.

Marco Bertorello

16. november 2019

Kroppe og blikke siger alt. Da Cristiano Ronaldo i søndags forlod banen i det 55. minut i en kamp, som hans klub, Juventus, vandt 1-0 over AC Milan, røg venstre arm frustreret op i luften. Øjnene var rettet mod græsset, og hovedet virrede fra side til side. Håret sad selvfølgelig perfekt indrammet af modne skægstubbe og stylede øjenbryn. Da Cristiano passerede træner Maurizio Sarri, var der ikke kontakt. Sarri havde travlt med at nærstudere sine andre spillere på banen.

Ifølge Ekstra Bladet og Sky Sports Italia fastslog en anden italiensk trænerlegende, Fabio Capello, om Ronaldos verserende formdyk:

»Sandheden er, at Ronaldo ikke har driblet forbi en modstander i tre år,« lød det fra Capello.

Det er nu seks kampe siden, den 34-årige portugiser har scoret i åbent spil. Men må man behandle en levende legende på den måde?

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu