Læsetid: 4 min.

I retten: »Så står han med en stor køkkenkniv og siger: ’Giv mig pengene’«

Hver uge dækker Information en retssag, som den udspiller sig i retten. I denne uge retssal 38 i Københavns Byret er en kok tiltalt for røveri mod en 7-Eleven-butik
Den 29-årige tiltalte husker ikke nogensinde at have været i den pågældende 7-Eleven-butik.

Den 29-årige tiltalte husker ikke nogensinde at have været i den pågældende 7-Eleven-butik.

Mia Mottelson

23. november 2019

Dagen i retssal 38 begynder med tre små stumfilm: lidt hakkede, slørede overvågningsvideoer uden lyd fra et røveri mod en 7-Eleven-butik i København i april 2015.

Først ser man en mand med bøjet hoved og vinterjakke med pelskant gå ind gennem en glasdør. På den næste film truer manden en ung ekspedient med en stor kniv. Og til sidst kan man se ekspedienten fumle med sedlerne ved disken, hvorpå gerningsmanden utålmodigt selv stikker hænderne ned i kassen, hiver seddelbundterne op og går sin vej. Det hele er overstået på få minutter.

A er 29 år gammel. Det er ham, der er tiltalt for at have begået røveriet sent om aftenen med omkring 5.000 kroner i udbytte. Han nægter sig skyldig.

Ved første øjekast ligner han en almindelig ung mand i nydelig, smalstribet, lys skjorte, mørke bukser og blanke lædersko. Indtil man får øje på tribaltatoveringerne, der slynger sig op ad halsen, hen over håndryggen og ned over knoerne.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu