Læsetid: 3 min.

Rigtig dårlig julestemning

I denne uge er julestemningen indtruffet. Nisserne har været på spil i Tyskland, hvor tre sæt juvelbesatte baroksmykker er blevet snuppet, Bertel Haarder har gjort sig bemærket i årets første politiske juleskandale og så fik klimarapporterne for alvor sat en kæp i hjulet på den gode julestemning
Venstres Bertel Haarder er ganske enkelt for høj til at kunne blive forvekslet med en kriminel nisse fra Dresden.

Venstres Bertel Haarder er ganske enkelt for høj til at kunne blive forvekslet med en kriminel nisse fra Dresden.

Sigrid Nygaard

30. november 2019

Julen begynder tidligere og tidligere, og her i det vådeste efterår i Danmarkshistorien var det kærkomment, at årets voksenjulekalender for krimifans vist nok gik i gang allerede i begyndelsen af denne uge.

Et brændende elskab fik myndighederne til at klippe strømmen omkring museet Grüne Gewöble i Dresden, Tyskland, så de kunne slukke ilden – og i ly af brandvæsenets trængsel og alarm tiltvang to små makkere sig adgang til museet, styrede målrettet mod en vitrine, som de knuste og snuppede tre sæt juvelbesatte baroksmykker til en værdi af op mod en milliard euro fra, skrev Jyllands-Posten denne uge, hvor man også kunne læse, at der angiveligt fandtes »en video af to af gerningsmændene, der skal være opsigtsvækkende lave«.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

»Jeg ville skabe handling og ikke vrede og frustration,« sagde klimaforskeren og erklærede, at han ikke havde skrevet det, hvis han havde vidst, at folk ville reagere sådan.

»Men jeg er ret sikker på, at langt de fleste synes, at det er et ret vigtig rapport.. .«