Læsetid: 7 min.

Tottenham er humlebien der tabte flyvehøjde

Træneren brokker sig, topangriberen virker modfalden, og flere af nøgleaktørerne er på vej væk. Der hviler en stemning af opbrud og overgangsfase over det hvidklædte mandskab fra Nordlondon, der i de seneste år har givet os så mange smukke fodboldoplevelser
Nul forsøg på driblinger, nul chancer, nul afslutninger, nul bolderobringer, 16 boldtab og et gult kort var Christian Eriksens udbytte af opgøret mod Everton i sidste weekend.

Nul forsøg på driblinger, nul chancer, nul afslutninger, nul bolderobringer, 16 boldtab og et gult kort var Christian Eriksens udbytte af opgøret mod Everton i sidste weekend.

Oli Scarff

9. november 2019

Til en vis grad er det hele Christian Eriksens skyld.

I starten af juni bekendtgjorde den introverte dansker i (for ham) ukarakteristisk klare vendinger, at han ved snarest givne lejlighed ønskede at forlade sin klub til fordel for nye eventyr på sydeuropæiske græstæpper, og siden har hverken han eller Tottenham været de samme.

Eriksen har – i det omfang, han overhovedet har fået spilletid – udgjort en bleg og fraværende figur på Tottenham Stadiums velplejede grønsvær.

Og hans holdkammerater har vaklet rundt i en sæsonstart, hvor de blot har formået at hjemtage tre sejre i de første 11 Premier League-kampe.

De svigtende resultater har medført, at Tottenham lige nu ligger og sovser rundt i midterfeltet i Premier League med blot 13 point, hvilket er det laveste pointtal for det hvidklædte mandskab på dette tidspunkt af sæsonen i mere end et årti.

Udviklingen har naturligvis for længst fået skriverkarlene i den engelske fodboldpresse til at erklære krise i Nordlondon.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ulrik mortensen
ulrik mortensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu