Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg bide det i mig eller fortælle ham sandheden?

Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Her er det den ene halvdel af en ulykkelig affære, der spørger, hvordan hun skal håndtere, at han gerne vil tilbage til sin kæreste
Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Her er det den ene halvdel af en ulykkelig affære, der spørger, hvordan hun skal håndtere, at han gerne vil tilbage til sin kæreste

Mia Mottelson

4. januar 2020

Jeg har haft en kort affære med en mand, der netop var kommet ud af et langvarigt forhold. En af årsagerne til, at det gik i stykker var, at han gennem de seneste to år har haft en afstandsforelskelse i mig. Nu har han fået det forløst og undersøgt og vil gerne tilbage til sin kæreste.

Jeg nåede at investere mine følelser i forholdet og er vred og skuffet over at være blevet brugt på denne måde. Skal jeg sige det til ham? Eller skal jeg holde hovedet højt og lade, som om det heller ikke betød noget for mig?

Svar I:

Det bliver et kort svar. For uanset hvad du gør – om du bider det i dig eller fortæller ham sandheden – skal du ikke regne med at få noget ud af det. I hvert fald ikke, hvis målet er at få ham tilbage.

Når det er sagt, synes jeg, du skal fortælle ham, at du føler dig dårligt behandlet. Selv om han har været en klovn og ikke har gjort sig fortjent til sandheden, kan det nemlig være den bedste terapi for dig at få luftet dine følelser. Du skal bare ikke sætte næsen op efter en tilfredsstillende forklaring.

– Jon Faber

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu