Læsetid: 3 min.

Informations ugerevy: Tillykke med kærligheden, Kristian og Pernille

Selv om det er hårdt at være blå for tiden, endte ugen alligevel med at byde på hele tre ting at fejre. Tillykke med det
Kristian Jensen holdt humøret oppe ved at lade Jyllands-Posten være Jyllands-Posten og i stedet proklamere en lyserød nyhed.

Kristian Jensen holdt humøret oppe ved at lade Jyllands-Posten være Jyllands-Posten og i stedet proklamere en lyserød nyhed.

Claus Bonnerup

7. december 2019

Der var meget at fejre denne uge. Ovre i England samledes ledere fra NATO’s 29 medlemslande for at dunke hinanden i ryggen og prale af, at den gamle militæralliance i 70 år havde stået som bolværk mod en tredje verdenskrig ved at garantere, at krigen ville blive så sindssygt ødelæggende, at der aldrig ville komme en fjerde.

Men også i den gamle alliance knagede det i fuger og sprækker. Frankrigs præsident, Macron, rendte rundt og gjorde sig uvenner med USA’s præsident, Trump, og Tyrkiets præsident, Erdogan, ved at tale deres dumme dispositioner i Syrien direkte imod. Canadas premierminister, Justin Trudeau, tog en mere lusket vej og nøjedes med at bagtale Trump, hvilket dog blev opdaget og fik Trump til at kalde Trudeau for two-faced.

Danmarks statsminister, Frederiksen, formåede at holde sig ude af balladezonen, og selv om Trump tidligere har været sur over, at hun ikke ville sælge Grønland, mødtes de to, og det tilsyneladende fuldstændig fino.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Else Marie Arevad

Mon Kristian Jensens kone synes, der er noget at fejre?

Flemming Berger, kjeld jensen, Eva Schwanenflügel og Jens Erik Starup anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Mikkel Vuorela

".... selv om Trump tidligere har været sur over, at hun ikke ville sælge Grønland ....
citat fra artiklen

Det har du misforstået, Mikkel.

Trump var sur over, at Mette Frederiksen kaldte diskussionen af købsforslaget absurd -
ikke over afslaget.

Trump er vant til at købe og sælge hva' som helst, så i hans verden kan man selvfølgelig også afvise et tilbud - men man skal kunne fremsætte tilbuddet uden at blive revet i næsen, at hele diskussionen er absurd.

Sådan er med de mennesker, der hele livet har været vant til wheeling and dealing -
det er det rene Låsby-Svendsen -
slet ikke noget for en pæn journalist på en pæn avis, vel

Else Marie. Nu skal der som bekendt to til en tango. For øvrigt bliver ca 50% af dansk indgået ægteskaber opløst indenfor de første 10 år. For meget nysgerrighed og for lidt pli.