Læsetid: 6 min.

Ordener hænger man på idioter. Men ikke i Information: Her er Gratulationslisten 2019

Vi giver ordener til folk, der har fortjent dem
Vi giver ordener til folk, der har fortjent dem

Sara Houmann Mortensen

21. december 2019

’Blast from the past’-statuetten, Årets vandhund og Kennedy-medaljen er nogle af de ordener, som vi her på Information uddeler ved årets udgang.

Herunder afslører vi vinderne af det, vi kalder årets Store Hædersfest.

Årets par

Gives til to personer, der ligesom som Shakespeares Romeo og Julie trodser alt for at finde sammen i ægte, dybtfølt og ubetinget kærlighed.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

 • Kurt Nielsen
 • jørgen djørup
 • Klaus Lundahl Engelholt
 • Peter Beck-Lauritzen
 • Henrik Leffers
 • Eva Schwanenflügel
 • Thomas Tanghus
 • David Zennaro
 • Katrine Damm
 • Maj-Britt Kent Hansen
 • Bjarne Bisgaard Jensen
Kurt Nielsen, jørgen djørup, Klaus Lundahl Engelholt, Peter Beck-Lauritzen, Henrik Leffers, Eva Schwanenflügel, Thomas Tanghus, David Zennaro, Katrine Damm, Maj-Britt Kent Hansen og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Af alle de fantastiske nominerede og vindere, så er min private favorit Anders Agger, den venlige og empatiske mand, som har gjort det til ny mode at bære - være iført shorts og blazer (lettere krøllet) samtidigt og så udtale sætningen: du burde skydes op af et træ; det er fandme humor, der giver baghjul :-D

Udsagnet "må jeg tilbyde dig en kop havremælk" er selvsagt så provokatorisk, så der naturligvis må løftes en verbal pegefinger - magen til manerer!

Selv drikker jeg ikke mælk, det gør jeg så i min kaffe; ved ikke om havremælk fungerer i kaffe, jeg kan så sige så meget, som at Soyamælk ikke gør, - det var tæt på at være en traumatisk oplevelse;-)

Eva Schwanenflügel, Erik Fuglsang, Anders Reinholdt, Lise Lotte Rahbek og Thomas Tanghus anbefalede denne kommentar
Lise Lotte Rahbek

Katrine Damm
Havremælk er den eneste af de mælk, som ikke er mælk, som er værd at putte i kaffen, synes jeg. Havremælk fortjener en medalje.
Når jeg finder en god blender efter jul, vil jeg lave det selv. 20 kr i supermarkedet for en liter med 12% havregryn og 88% vand... naaahhh .. :)

Klaus Lundahl Engelholt, Eva Schwanenflügel, Erik Fuglsang og Katrine Damm anbefalede denne kommentar

Så vover jeg mig ud i at prøve havremælken, Lise Lotte Rahbek - oplevelsen med soyamælken tog lige lidt 'modet' fra mig ;)
- Jeg tror i øvrigt, at Netto har sat prisen permanent ned til ca 12 kr... :)

Eva Schwanenflügel og Lise Lotte Rahbek anbefalede denne kommentar

Det er klart, at Pia Kjærgaard vinder sin kategori, når hun indtager 50% af nomineringen.

Peter Beck-Lauritzen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Øv. Ingen priser til tilbagetogets helte Tidl. Undervisningsminister Merete Riisager og sognepræst og (sikkert også tidl.) formand for Rådet for Demokratisk Dannelse Kathrine Lilleør for deres ellers heltmodige retræte ude på Ørestad Gymnasium. Mønterne fløj og der var buh-råb fra eleverne - ihvertfald i sognepræstens sorte bog.......

Søren Kristensen

Sådan er der så meget: Der er heller ikke marmor i Marmorkirken. Havremælk er et udmærket (omend ukorrekt) udtryk for noget de fleste kun vil bruge til at komme i kaffen. Årsag: man kommer mælk og ikke "drik" i kaffen. Det er derfor det kaldes havremælk. Der burde være et fremmedord for ukorrekte, men til gengæld letforståelige synonymer. Jeg giver en orden til den der komme op med det.