Læsetid: 3 min.

Reinkarneret som oliven

Boris Johnson har tidligere udtalt, at der var større chance for, at han blev genfødt som en oliven, end der var for, at han blev premierminister i Storbritannien. I USA er det kommet frem, at der er pyntet på sandheden om krigen i Afghanistan, og i Danmark har politiet overrasket med en kæmpe koordineret aktion
Skiltet til venstre i billedet skal ikke tillægges nogen symbolsk betydning. Det var der bare – ligesom bussen – da fotografen trykkede på knappen foran BBC’s bygning natten til fredag.

Skiltet til venstre i billedet skal ikke tillægges nogen symbolsk betydning. Det var der bare – ligesom bussen – da fotografen trykkede på knappen foran BBC’s bygning natten til fredag.

Tolga Akmen

14. december 2019

Bobbyerne i det britiske politi skal til at holde ekstra grundigt øje med vildfarne frisbee’er, for hvis de fejler, skal grækerne virkelig til at overveje, hvad de putter i munden.

I denne uge nåede vi det punkt i menneskehedens historie, hvor sætningen ovenfor faktisk giver mening. Storbritanniens nyvalgte premierminister, Boris Johnson, har nemlig tidligere sagt, at der var større chance for, at han fik hovedet kappet af af en vildfaren frisbee eller blev genfødt som en oliven, end der var for, at han blev premierminister i Storbritannien.

Opmærksomme typer vil indvende, at han faktisk allerede har været premierminister i et halvt års tid efter Theresa Mays exit, og det er rigtigt. Men ved denne uges valg støttede et massivt flertal op om ham og hans konservative parti, så han på en måde selv blev inkarneret som en frisbee, der kappede hovedet af landets gamle arbejderparti, Labour, der fik sit dårligste valg i 100 år.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Damm
  • Eva Schwanenflügel
Katrine Damm og Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu