Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min kæreste er hele tiden på en ny kur eller motionsdille

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Hvert spørgsmål får to svar. Hvad stiller man som kæreste op, når ens partner er tabt for skiftende modediller inden for kost og motion?
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Hvert spørgsmål får to svar. Hvad stiller man som kæreste op, når ens partner er tabt for skiftende modediller inden for kost og motion?

Mia Mottelson

1. februar 2020

Min kæreste er hele tiden på en ny kur eller motionsdille. Den ene periode er det stenalderkost, den anden antiinflammatorisk kost, og så skal hun pludselig spise efter sin blodtype eller faste. Det gælder også motionsformer – hun har prøver alt fra hot yoga til pilates. Hun er ikke syg, men en helt almindelig kvinde i 30’erne ...

Jeg vil gerne støtte hende i at være sund, men det er ærlig talt en smule besværligt, når man skal indrette sig på det. Især maden, når man skal købe ind, når vi har gæster eller spiser ude. Og jeg kan også indimellem tænke, at det virker lidt hysterisk. Men hvis jeg forsøger at antyde noget i den retning, bliver hun virkelig forurettet.

Har I nogle gode råd til, hvad jeg skal gøre?

— Kæresten

Svar I:

Hvis du tæller timer, tror jeg ikke, at du lider under mængden af faktisk besvær: Om din kæreste slynger sig rundt på en bold eller perfektionerer sin vejrtrækning tirsdag aften, kan næppe være bøvlet for dig.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Eva Schwanenflügel
Eva Schwanenflügel anbefalede denne artikel

Kommentarer

Eva Schwanenflügel

Det er usandsynligt bøvlet, når andre i familien eller blandt vennerne bliver fanatiske dyrkere af den ene dille efter den anden, og faktisk kræver at man 'støtter op' om løjerne ved sin egen halvhjertede deltagelse..

Middage med gæster bør som minimum være undtaget regimet.