Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg opsøge min ukendte halvsøster

Hver uge svarer Informations brevkasse på spørgsmål fra læserne, og hvert spørgsmål får to svar. Her har en mand efter 68 år fået kontakt med sin ukendte halvsøster
Hver uge svarer Informations brevkasse på spørgsmål fra læserne, og hvert spørgsmål får to svar. Her har en mand efter 68 år fået kontakt med sin ukendte halvsøster

Mia Mottelson

11. januar 2020

Jeg har ikke set min halvsøster i 68 år. Faktisk har jeg aldrig set hende. Siden teenageårene har jeg vidst, at hun var der, men det var aldrig noget, vi talte om derhjemme. Da min far døde i 1990, fandt vi frem til hendes adresse i Canada, og jeg forsøgte med brev at komme i kontakt med hende, men fik ikke svar.

For to år siden fik jeg en messengerbesked fra hende. Hendes mand var død, og hun havde fundet mit brev og mig på Facebook. Vi udvekslede billeder og informationer fra dengang, som om vi havde kendt hinanden altid. Jeg gav udtryk for, at jeg ønskede at møde hende, og det ønsker jeg fortsat. Det har hun aldrig reageret på. Hvad skal jeg gøre? Rejse til Canada og banke på hendes dør? Rejse til Canada og advisere hende om, at jeg indlogerer mig på et hotel i nærheden? Glemme det?

— Halvbroren

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu