Quiz
Læsetid: 2 min.

Hvilken Alternativet-kandidat skal være Uffe i stedet for Uffe? Tag testen og find din forperson

Hvem skal være Alternativets nye politiske leder? Seks kandidater har meldt sig, men særligt tre skiller sig ud. Tag testen og se om du er mest til klima, corporate, Uffe 2.0 ... eller måske noget helt andet
Ud af de seks kandidater til forpersonposten skiller især tre sig ud. Fotos: Sigrid Nygaard, Peter Hove Olesen, Andreas Merrald.

Ud af de seks kandidater til forpersonposten skiller især tre sig ud. Fotos: Sigrid Nygaard, Peter Hove Olesen, Andreas Merrald.

Moderne Tider
25. januar 2020

Alternativet skal have ny forperson. Efter næsten syv år med opture, fællesdans og møgsager, overlader partiets fader, Uffe Elbæk, posten til en anden.

Hele seks kandidater har meldt sig klar til at afløse Uffe Elbæk, men især tre af dem ligger lunt i svinget: Rasmus Nordqvist, Theresa Scavenius og Josephine Fock.

Uffe Elbæk selv vil ikke afsløre, hvem der er hans personlige favorit, når der skal stemmes den 1. februar, så for at finde ud af, hvilken af kandidaterne, der er den rette for dig, kan du tage kandidattesten herunder.

Og hvem ved, måske vil det faktisk vise sig, at din foretrukne politiske leder slet ikke skal findes i kandidatfeltet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Thomas Tanghus

Då kom jeg til at kluklé hele to gange i dag :)

Maj-Britt Kent Hansen

Ingen overraskelse. Det blev Rasmus.

Eva Schwanenflügel

Heller ingen surprise her; Josefine.

Thomas Jensen

"Din foretrukne kandidat til posten som forperson for Alternativet er simpelthen den fredede, spidssnudede frø, og på den måde er du næsten mere alternativ end Alternativet selv." Godt så... :-/

Birte Pedersen, Arne Lund, Torben K L Jensen, Christa If Jensen, Anker Nielsen, Benta Victoria Gunnlögsson, Alvin Jensen, Henrik Bjerre, Flemming Berger, Hanne Utoft, Arne Albatros Olsen, Eva Schwanenflügel, Lise Lotte Rahbek og Fødevarestyrelsen Mørkhøj anbefalede denne kommentar

Ingen tvivl, Theresa.

Benta Victoria Gunnlögsson og erik pedersen anbefalede denne kommentar
Hannibal Knudsen

Selv i sådanne platte spørgeskemaer bør der være en svarmulighed, der hedder “ingen af disse” eller “pas” eller tilsvarende. Men det er måske meningen at kun de indspiste må være med i legen ;-)

Arne Lund, Alvin Jensen, Lars Løfgren, Henrik Bjerre, Hanne Utoft og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar
Carsten Nørgaard

Resultat: Rasmus Nordqvist

Steffen Gliese

jeg vidste, hvem det skulle være og fik en anden (men dog mit andetvalg). - Men testen er lidt for sjov til at være ægte morsom.

Birte Pedersen, Eva Schwanenflügel, Benta Victoria Gunnlögsson og Maj-Britt Kent Hansen anbefalede denne kommentar
Benta Victoria Gunnlögsson

Jeg ønsker Theresa, men fik Josephine. :-)

Steffen Gliese

Jeg ønsker Josephine, men fik Rasmus.

Maud Margrethe

Temmelig tåbeligt, på alle planer.
Men afklarer helt sikker Informerens seriøsitet bedre end andre tests jeg har afprøvet.

OK, det var så wannabee'rne. Hvor er så kandidaterne?

Jeppe Lindholm

Josephine Fock, helt klart. Alternativet har særdeles mange gode sten at bygge på. Og et kæmpe stort tak til Uffe Elbæk for at sætte Alternativet i live.

Men nu skal der trækkes i arbejdstøjet. Nu skal Alternativet løftes op fra fest mode. Det kommende årti skal der bygge klima og bæredygtighed.

Det kommende årti skal der bygges et ordentlig liv til alle, hvor det gode liv for almindelige familier og medmennesker prioriteres højt igen frem for det kapitalistiske velhaver konkurrence samfund for de fås velbefindende - Væk med stress. Ind med velvære.

Klima, bæredygtighed og plads til alle.