Læsetid: 6 min.

Respekten er ved at indfinde sig for Liverpools anfører Jordan Henderson

Tilhængerne var imod ham; Luis Suarez syntes, han var elendig – og Alex Ferguson fravalgte ham på grund af hans løbestil. Liverpools anfører, Jordan Henderson, har gået meget igennem i løbet af sin karriere. Men nu er han endelig ved at få succes i det, som hans træner, Jürgen Klopp, har kaldt »det hårdeste job i fodbolden i 500 år«
Liverpools Jordan Henderson scorer med et hovedstød det første mål i Premier League-opgøret med Wolverhampton Wanderers på Molineux Stadion i Wolverhampton. Respekten er efterhånden ved at indfinde sig.

Liverpools Jordan Henderson scorer med et hovedstød det første mål i Premier League-opgøret med Wolverhampton Wanderers på Molineux Stadion i Wolverhampton. Respekten er efterhånden ved at indfinde sig.

Oli Scarff

1. februar 2020

Engang i slutningen af 00’erne arbejdede den mest frygtede skikkelse i britisk fodbold, den tidligere hardhitter på Manchester Uniteds midtbane, irske Roy Keane, som træner i Sunderland.

På et tidspunkt hørte han, at klubbens reservehold havde tabt en kamp til Gateshead.

Til Gateshead!

Keanes raseri kendte ingen grænser. Han ræsede hen til klublokalerne, stormede ind i omklædningsrummet og gav spillerne det, der på engelsk kaldes the hairdryer, altså en skideballe af så store dimensioner, at brusehovederne løsner sig fra deres sokler.

I starten gik det mest ud over de erfarne aktører i truppen. Men på et tidspunkt fik han øje på en 18-årig, der sad og skuttede sig i et hjørne af omklædningsrummet.

»Og dig!« råbte Keane. »Tror du virkelig, at du er god nok til at spille på klubbens førstehold?«

Den 18-årige løftede hovedet, så Keane lige i øjnene og sagde:

»Ja. Det gør jeg.«

Den replik gjorde den irske manager momentant mundlam, før han sagde »godt svaret« og gik videre.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Erik Karlsen
Erik Karlsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu