Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg er for gammel til Tinder og for ung til folkedans

En 45-kvinde fra Brønshøj er blevet single. Så hvad pokker gør man inden for dating, spørger hun Informations brevkasse
En 45-kvinde fra Brønshøj er blevet single. Så hvad pokker gør man inden for dating, spørger hun Informations brevkasse

Mia Mottelson

29. februar 2020

Efter 15 år i forhold er jeg blevet single. Det gider jeg ikke være til evig tid. Men jeg har i ægteskabets trygge havn fuldstændig mistet fornemmelsen for, hvad pokker man gør inden for dating. Jeg føler mig for gammel til Tinder og for ung til folkedans. Hvad vil I råde mig til?

Svar I:

Tillykke med friheden! Husk nu at nyde, at du kan fylde hele sengen, spise hvad du vil, når du vil, og kun tage hensyn til dine egne og eventuelle børns behov. Når du er færdig med det, så er her mine tip:

Prøv Instagram. Ja, det er endnu yngre end Tinder, men jeg har hørt, at det er her, kødmarkedet er ved at rykke hen. Hvis du har en hobby, så brug den som udgangspunkt for din profil, krydr med afslappet-lækre billeder af dig selv, og skru op for flirten i indbakken.

Begynd til noget mindre kedeligt end folkedans. For eksempel crossfit, kajakroning, sejlsport, orienteringsløb, krav maga eller croquis.

Singleferie! Det findes, og selv hvis du ikke scorer, får du sikkert en dejlig tur alligevel.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hans Houmøller

“Tillykke med friheden”? Det var dog en meget moderne kommentar fra et voksent menneske?

Eva Schwanenflügel og Carsten Mortensen anbefalede denne kommentar