Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg blev glemt på valentinsdag – igen

Hver uge svarer Brevkassen i Moderne Tider på spørgsmål fra læserne. Her er en kvinde ved at være træt af sin kærestes uduelighed, når det handler om at udvise kærlighed og opmærksomhed
Hver uge svarer Brevkassen i Moderne Tider på spørgsmål fra læserne. Her er en kvinde ved at være træt af sin kærestes uduelighed, når det handler om at udvise kærlighed og opmærksomhed

Mia Mottelson

22. februar 2020

Jeg er simpelthen ved at være så træt af at servicere min kæreste i hoved og røv. Han glemmer konstant valentinsdag, og jeg får aldrig en eneste rose – eller bare en blomst, han har plukket, så ved jeg, han har skænket mig en tanke.

Valentinsdag gav jeg ham et lækkert joggingsæt, fordi han elsker at hoppe i det, når han kommer fra arbejde – en gave, jeg gav ham, fordi jeg elsker ham. Men det er, som om han ikke gider bruge tid på mig, i hvert fald kommer han ofte meget sent hjem.

Jeg har konfronteret ham, men han svarer bare: »Hov, det glemte jeg,« – eller snakker udenom.

Jeg kan bare mærke på mig selv, at jeg er ved at være så ked af det ... at jeg faktisk bliver sur indvendig, hvad gør jeg? (Forkortet af red.)

— Frøken Heartbroken

Svar I:

Her forventes det jo af mig, at jeg raser lidt mod valentinsdag som det perverst forbrugeristiske og bedagede antifeministiske frø af ugræs, der er føget over Atlanten, det er. Så: Grrr. blablabla. Grrr.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Eva Schwanenflügel
  • Niels Makholm
David Zennaro, Eva Schwanenflügel og Niels Makholm anbefalede denne artikel

Kommentarer

Den kære ungersvend skal bare opdrages lidt,
kig ham længe ind i øjnene og giv ham et gok i nødden.

Så skal han nok vågne op og udvise dig lidt mere opmærksomhed.