Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg har mareridt om min bankrådgiver

Hver uge svarer Moderne Tiders brevkasse på spørgsmål fra læserne. Her har en boligkøber et lidt utraditionelt problem med sin bank
Hver uge svarer Moderne Tiders brevkasse på spørgsmål fra læserne. Her har en boligkøber et lidt utraditionelt problem med sin bank

Mia Mottelson

15. februar 2020

Jeg har efter mange års nøl endelig besluttet mig for at købe min egen lejlighed. Ja, det er et lortetidspunkt at købe på, men min økonomi er rimelig solid, og jeg har efterhånden erkendt, at der aldrig igen kommer et godt tidspunkt at købe en lejlighed i København.

Men … de seneste uger har jeg været plaget af mareridt om min bankrådgiver. Det er altid det samme, der sker: Vi holder møde i en form for supermarked, der godt kunne ligne Netto, og jeg kæmper for at få et ord indført, mens han skiftevis taler i tunger, river mit budgetudkast i stykker og griner hånligt af mig, inden han morfer om til Kaare Dybvad – det er som regel her, jeg vågner badet i sved.

Hvad skal jeg stille op med det mareridt? Hvad betyder det? Er det en form for varsel om, at jeg alligevel skal vente med at købe?

Jeg kunne selvfølgelig kontakte en psykolog, men med mit forestående boligkøb for øje vil jeg i første omgang hellere spare de penge og søge hjælp hos jer.

— Boligkøberen

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Susan Hansen
David Zennaro og Susan Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg er ikke nogen Jung. Men hvis jeg havde natligt mareridt, omkring
Kaare Dybvad, så ville jeg stille mit boligkøb i bero. Bare lidt.