Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Vis mig en vej ud af dagligdagens trummerum

For kvinde i 30’erne med mand og barn føles livet pludselig så mondænt, så korrekt og så kedeligt. Informations brevkasse kommer hende til undsætning
For kvinde i 30’erne med mand og barn føles livet pludselig så mondænt, så korrekt og så kedeligt. Informations brevkasse kommer hende til undsætning

Mia Mottelson

29. februar 2020

Min mand og jeg er i 30’erne med en datter på tre år. Vi har boet i København i ti år, og nu skal der ske noget andet. Men vi er ikke enige om hvad. Min mand vil gerne have hus i Nordsjælland, hvor vores venner bor. Jeg vil gerne prøve at bo i bofællesskab.

Måske mærker jeg en smule præmidtvejskrise, men pludselig føles det hele så mondænt, så korrekt, så kedeligt. Selvfølgelig kan vi flytte i hus, få 1,8 barn, måske endnu en bil, et arbejde, der holder os ude af hjemmet hele dagen, madpakker, der skal smøres, børn, der skal hentes trætte fra institutioner, mad, der brænder på om aftenen osv. osv.

Jeg savner en følelse af fællesskab, samvær og ikke mindst bare lidt ro til at være og til at være sammen som familie. Noget andet at stå op til end bare det samme de næste 20 år.

Hvad gør man? Hvis man ikke gør noget, ender man jo i samme trummerum som alle andre. Det er sikkert fint for mange, men hvad hvis det ikke føles helt rigtigt for den ene halvdel af os?! Er der en mellemvej? En udvej? Vi har ikke noget netværk uden for København og omegn.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
David Zennaro anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu