Læsetid: 1 min.

FOLK

15. februar 2020

Donald Trump I

Det virkede i skolegården, så hvorfor ikke i amerikansk toppolitik? Trump har det enkle og effektive greb, at han altid giver sine modstandere et øgenavn. I 2016 var han oppe imod Crooked Hillary, i 2020 kan det blive Crazy Bernie, Sleepy Joe eller Pocahontas Warren.

Michael Bloomberg I

USA’s ottenderigeste mand, Michael Bloomberg, er lav og har fået navnet Mini Mike. Han er til gengæld den eneste anden kandidat, som har forstået skolegårdens lov. Hårdt mod hårdt. Slå altid igen. Så på Twitter understregede Bloomberg, at hans dollargrønne penis altså er større end Trumps.

Michael Bloomberg II

»Vi kender mange af de samme mennesker i New York. Bag din ryg griner de ad dig og kalder dig en brugtvognshandlende klovn. De ved, at du har arvet en formue og ødslet den væk med åndssvage handler og inkompetence,« skrev Bloomberg.

Donald Trump II

Siden da har Amerikas 275.-rigeste mand, Donald Trump, faktisk ikke tweetet om Mini Mike Bloomberg. Utroligt nok. Meget tyder på, at verdens mest magtfulde mand også har verdens mest skrøbelige ego, og Bloomberg har måske fundet løsningen på problemet Trump.

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu