Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Jeg vil ikke kontaktes af min mor

Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Alle spørgsmål får to svar. Her spørger en yngre kvinde om, hvordan hun kan få sin mor til at respektere, at de ikke skal have kontakt
Hver uge svarer Brevkassen på spørgsmål fra læserne. Alle spørgsmål får to svar. Her spørger en yngre kvinde om, hvordan hun kan få sin mor til at respektere, at de ikke skal have kontakt

Mia Mottelson

2. maj 2020

Jeg har ikke kontakt til mine forældre. Grundene er mange, men det er hovedsageligt, fordi de ikke accepterer min kæreste. Jeg har derfor valgt ham. Nu har jeg snart fødselsdag, og jeg glæder mig ikke. Jeg har de sidste tre år på dagen modtaget en sms fra min mor, hvor der står noget a la: Tillykke med dagen, jeg tænker på dig.

Jeg har blokeret nummeret og gjort mit bedste, for at hun ikke kan få kontakt til mig, men alligevel lykkes det hende at komme med en eller anden besked. Nogle gange igennem andre (som f.eks. mine bedsteforældre, som jeg stadig har kontakt med).

Jeg ønsker ikke at eskalere situationen, derfor har jeg ignoreret det indtil videre, men jeg ville ønske, at hun bare ville lade være med at kontakte mig, og at vi bare kunne passe os selv. Og jeg ved godt, der nok vil komme et svar om, at hun jo trods alt er min mor. Men det gør ikke, at jeg ønsker hendes forsøg på at komme ind i mit liv igen. Skal jeg ignorere hende eller skrive til hende, hvad jeg tænker, hvis hun skriver til mig?

Kvinde, snart 27 år

 

Få de bedste historier, indblik i idedebatter og opdag ting,
du ikke vidste, du var interesseret i.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • David Zennaro
  • Fødevarestyrelsen Mørkhøj
David Zennaro og Fødevarestyrelsen Mørkhøj anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu